Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Talika

Hanki pidemmät ripset Talika Lipocils Expert -tuotteen avulla Innovatiivinen ranskalainen yritys, joka aloitti toimintansa yhdellä ripsiä ravitsevalla tuotteella. Luonnollisesti pidemmät, tuuheammat, tummemmat ja täydellisen muotoiset ripset. Tutustu täysin turvalliseen ratkaisuun, joka kaunistaa ripsiä vain 28 päivässä. Jos ripsesi ovat mielestäsi liian lyhyet, harvat tai hennot tai niistä puuttuu kiiltoa tai tuuheutta, tai jos vain haaveilet pidemmistä, kiiltävämmistä ja seksikkäämmistä ripsistä, on Lipocils Expert vastaus ongelmiisi. Täysin ilman sivuvaikutuksia.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331