Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Talika Lipocils Platinum

Arvio
Hinta
102 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Lipocils Platinum
p88992758
v88992759
Talika
EUR
102
Lipocils Platinum on ensimmäinen kaksoisvaikutteinen ripsiseerumi, joka vahvistaa ripsiä sekä päivällä että yöllä. Talika on luonut mullistavan Lipocils Platinum -tuotteen, jonka uusi tärkeä ainesosa moninkertaistaa ripsesi. Korkealaatuinen uusi liuos, jossa on kolme erityistä ominaisuutta: se edistää ripsien pituutta, tuuheutta ja pigmenttiä. Ensimmäistä kertaa ikinä kaksi seerumia toimii yhdessä päivällä ja yöllä ja täydentää ripsien vuorokausirytmiä. Päiväseerumissa on 95,9 % luonnollisia ainesosia ja yöseerumissa 94,8 %; luotettava kauneudenhoitorutiini.
Lipocils Platinum herättää ripsirajan ”nukkuvat” ripset ja tuuheuttaa näin ripsiä. Lopputuloksena on dramaattisesti tuuheammat, pidemmät, voimakkaamman väriset ja taipuisammat ripset.
Sisältää 2 x 8,5 ml
Lipocils Platinum Day - Mythical Botanical Complex®: ainutlaatuinen viiteen kasviin perustuva koostumus, jota Talika on käyttänyt 70 vuotta ripsien ravitsemiseen ja kasvuun. Etiopianliisukka (Coleus forskolii): perinteinen ayurvedinen kasvi, joka kiihdyttää luonnollisen melaniinin tuotantoa ja tekee ripsistä tummemmat ja intensiivisemmät tyvistä kärkiin. Silkkiproteiiniuute: suojaa ripsiä ulkoisilta, päivittäisiltä tekijöiltä ja vahvistaa ripsien kaarevuutta.
Lipocils Platinium Night: puna-apila herättää ”nukkuvat” ripset yön lepojakson aikana ja pidentää niiden elinkaarta, minkä ansiosta ripsiä on enemmän. Adenosiini: antaa silmäripsien tyven soluille uutta energiaa, mikä ravitsee ripsiä. Mythical Botanical Complex®: stimuloi kasvua ja tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Peptide Expert: anti-age-vaikutus silmäripsien soluihin, pidentää ripsien elinkaarta.
Koko:
10 ml
Sävy:
Musta
EAN:
3139438970009
Inspiroidu
Beauty test: Löydä oikea silmänympärysvoide

Beauty test: Löydä oikea silmänympärysvoide

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331