Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Talika Lipocils Platinum

Arvio
Hinta
102 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien Ilmainen toimitus - pakettisi lähetetään saman tien
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
Lipocils Platinum
p88992758
v88992759
Talika
EUR
102
Lipocils Platinum on ensimmäinen kaksoisvaikutteinen ripsiseerumi, joka vahvistaa ripsiä sekä päivällä että yöllä. Talika on luonut mullistavan Lipocils Platinum -tuotteen, jonka uusi tärkeä ainesosa moninkertaistaa ripsesi. Korkealaatuinen uusi liuos, jossa on kolme erityistä ominaisuutta: se edistää ripsien pituutta, tuuheutta ja pigmenttiä. Ensimmäistä kertaa ikinä kaksi seerumia toimii yhdessä päivällä ja yöllä ja täydentää ripsien vuorokausirytmiä. Päiväseerumissa on 95,9 % luonnollisia ainesosia ja yöseerumissa 94,8 %; luotettava kauneudenhoitorutiini.
Lipocils Platinum herättää ripsirajan ”nukkuvat” ripset ja tuuheuttaa näin ripsiä. Lopputuloksena on dramaattisesti tuuheammat, pidemmät, voimakkaamman väriset ja taipuisammat ripset.
Sisältää 2 x 8,5 ml
Lipocils Platinum Day - Mythical Botanical Complex®: ainutlaatuinen viiteen kasviin perustuva koostumus, jota Talika on käyttänyt 70 vuotta ripsien ravitsemiseen ja kasvuun. Etiopianliisukka (Coleus forskolii): perinteinen ayurvedinen kasvi, joka kiihdyttää luonnollisen melaniinin tuotantoa ja tekee ripsistä tummemmat ja intensiivisemmät tyvistä kärkiin. Silkkiproteiiniuute: suojaa ripsiä ulkoisilta, päivittäisiltä tekijöiltä ja vahvistaa ripsien kaarevuutta.
Lipocils Platinium Night: puna-apila herättää ”nukkuvat” ripset yön lepojakson aikana ja pidentää niiden elinkaarta, minkä ansiosta ripsiä on enemmän. Adenosiini: antaa silmäripsien tyven soluille uutta energiaa, mikä ravitsee ripsiä. Mythical Botanical Complex®: stimuloi kasvua ja tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Peptide Expert: anti-age-vaikutus silmäripsien soluihin, pidentää ripsien elinkaarta.
Koko:
10 ml
Sävy:
Musta
EAN:
3139438970009
Inspiroidu
Beauty test: Löydä sinulle sopivat itseruskettavat tuotteet

Beauty test: Löydä sinulle sopivat itseruskettavat tuotteet

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331