Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Glyco Water Self Tan 200 ml

Glyco Water Self Tan 200 ml

Tan Luxe

Luo paras mahdollinen perusta TAN-LUXE-tuotteille GLYCO WATER -nesteellä, joka on mullistava itseruskettavan poistoaine, puhdistusaine ja ihon pohjustusaine, jo...
29 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Luo paras mahdollinen perusta TAN-LUXE-tuotteille GLYCO WATER -nesteellä, joka on mullistava itseruskettavan poistoaine, puhdistusaine ja ihon pohjustusaine, joka kuorii ja kosteuttaa tehokkaasti. Kristallinkirkas ja vitamiineja sisältävä, suodatettu vesi sisältää 3 % luonnollista glykolihappoa, joka poistaa itseruskettavan jäämät hellävaraisesti.
Levitä tuotetta kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä pyörivin liikkein. Itseruskettavan poistoon tuotetta voi käyttää kolme päivää itseruskettavan levittämisen jälkeen.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331