Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

The BrowGal

Los Angelesissa perustettu ja sieltä käsin toimiva BrowGal on noussut Hollywoodin eliitin suosikiksi, ja se on luonnollinen valinta, kun halutaan täyteläisemmät ja paksummat kulmakarvat. BrowGal tarjoaa tuotteita ja välineitä, jotka tekevät joka tytön kulmakarvoista ylelliset VIP-kulmat. Julkkisten (esimerkiksi Fergie, Gwyneth, Miley ja Britney sekä monet muut ovat BrowGal-naisia!) kulmakarvaspesialistin ja meikkitaitelijan Tonya Crooksin luoma ainutlaatuinen tuotelinja auttaa löytämään oman, luonnollisen kulmakarvojen muodon helppokäyttöisten tuotteiden ja todellisen asiantuntemuksen avulla.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331