Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Startkit  - Nagelstärkare

Startkit - Nagelstärkare

Trind

Aloituspakkaus kuiville, heikoille ja ohuille kynsille. TRIND Start Kit -aloituspakkaus: Hyväkuntoiset ja kestävät kynnet vain kahdessa viikossa. 1.
15,03 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Startkit - Nagelstärkare
p88666223
v88666224
Trind
EUR
15.03

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Aloituspakkaus kuiville, heikoille ja ohuille kynsille. TRIND Start Kit -aloituspakkaus: Hyväkuntoiset ja kestävät kynnet vain kahdessa viikossa. 1. Trind Nail Magic Buffer -viila Tasoittaa, kiillottaa ja hieroo. Stimuloi kynnen kasvua. Käytä viilaa kerran viikossa 4 viikon ajan. 2. Trind Nail Balsam -kynsibalsami on ainutlaatuinen, vesipohjainen hoitotuote kuivien ja katkeilevien kynsien ravitsemiseen. Palauttaa kynsien luonnollisen kosteustasapainon. Käytetään yhdessä Trind Nail Repair -tuotteen kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 3. Trind Nail Repair Ainutlaatuinen ja tehokas kynnenvahvistaja luo täydellisen tasapainon kynnen luonnollisen keratiini- ja kosteuspitoisuuden välille. Kynsistä tulee vahvat, mutta joustavat.
1. Nail Magic Buffer Käsittele kynsi kolmessa vaiheessa. Liikuta viilaa pyörivin liikkein kynnen päällä. Aloita viilan mustalla puolella, joka tasoittaa kynnen uloimman kerroksen. Käytä tämän jälkeen viilan valkoista osaa, joka aktivoi kynnen luonnollista kosteustuotantoa. Viimeiseksi, levitä kosteus tasaisesti koko kynnelle viilan harmaalla osalla. 2. Nail Balsam Levitä ohut kerros Trind Nail Balsam -kynsibalsamia kynsille ja anna imeytyä 1–2 minuutin ajan. Hiero ylimääräinen balsami kynsiin. Tämä parantaa kynnen verenkiertoa. Pyyhi ylimääräinen balsami pois puhtaalla paperilla tai liinalla. 3. Nail Repair Levitä kerros Trind Nail Repair -kynnenvahvistajaa kynsille päivittäin kahden viikon ajan. Poista edellinen kerros Trind Nail Polish Remover Extra Mild -kynsilakanpoistoaineella. Sisältää formaldehydiä, joten suojaa kynsinauhat voiteella. Pidä kuurin jälkeen viikon tauko. Käytä sen jälkeen tuotetta kerran viikossa pitääksesi kyntesi vahvoina ja kauniina.
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331