Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Endless Summer EdT 60 ml

Endless Summer EdT 60 ml

Clean

Endless Summer -tuoksu on rajallinen erikoisversio, jonka innoitus kumpuaa siitä ihanasta tunteesta, kun jalat uppoavat pehmeään hiekkaan ja raikas tuulenhenkäys käy tyynen ilman halki.
52,70 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Endless Summer -tuoksu on rajallinen erikoisversio, jonka innoitus kumpuaa siitä ihanasta tunteesta, kun jalat uppoavat pehmeään hiekkaan ja raikas tuulenhenkäys käy tyynen ilman halki. Hetki hipoo täydellisyyttä – katselet hymyillen taivaanrantaan ja toivot kesän jatkuvan ikuisesti. Auringon hellimien kukkien tuoksut ja kiehtovan metsäiset vivahteet luovat yhdessä kesäisen kepeän, säteilevän raikkaan tunnelman ja tuovat mieleen auringon hyväilevän lämmön iholla.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331