Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Varvatos Artisan Pure EdT 75 ml
Varvatos Artisan Pure EdT 75 ml

Varvatos Artisan Pure EdT 75 ml

John Varvatos

John Varvatosin Artisan Pure -tuoksussa metsäisiin aromeihin yhdistyy virkistävä sekoitus sitrusta ja tuoreita yrttejä. Lopputuloksena on piristävän kirpeä tuoksumaailma.
65 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

John Varvatosin Artisan Pure -tuoksussa metsäisiin aromeihin yhdistyy virkistävä sekoitus sitrusta ja tuoreita yrttejä. Lopputuloksena on piristävän kirpeä tuoksumaailma. Raikkaan maskuliiniseen tuoksuun tuo hillittyä eleganssia Meksikon nuorten, auringon lämmittämien metsien aromit.
LATVATUOKSU
Tuoksu avautuu tuoksusekoituksella, joka koostuu eri sitruksista, kuten espanjalaisista sitruunoista, valencialaisista appelsiineista ja italialaisesta bergamotista. Eteerinen petitgrain-öljy antaa ensituoksulle raikkaan tuulahduksen vehreää harmoniaa.
SYDÄNTUOKSU
Appelsiininkukkien, kahvipuun kukkien, jasmiinin ja Italian iiriksen yrttimäiset tuoksut täydentävät korianterinsiemenen ja kardemumman sävyjä muodostaen sensuellin maskuliinisen kukkaisuuden.
JUURITUOKSU
Iiriksen, teksasilaisen ja virginialaisen setripuun, meksikolaisen puun, väinönputken juuren, okran siemenen ja tuoksutonkapuun puumainen perustuoksu viipyilee iholla lisäten hienostunutta ja käsityömäistä otetta tuoksun juureen.