Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Y Eau De Toilette 200 ml
Y Eau De Toilette 200 ml

Y Eau De Toilette 200 ml

Yves Saint Laurent

Y on yhtä kuin Yves. Se voi merkitä myös kysymystä tai sinua itseäsi. Ennen kaikkea Y on uusi maskuliininen tuoksu Yves Saint Laurentilta.
132,16 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Y Eau De Toilette
p90568589
v90568590
Yves Saint Laurent
EUR
132.16

Lisätietoja

Y on yhtä kuin Yves. Se voi merkitä myös kysymystä tai sinua itseäsi. Ennen kaikkea Y on uusi maskuliininen tuoksu Yves Saint Laurentilta. Tämä eau de toilette on Yves Saint Laurentin ikonisen valkoisen t-paidan ja mustan pikkutakin inspiroima. Tuoksussa raikkaus ja vahvuus ovat täydellisessä tasapainossa. Bergamotin, salvian ja inkiväärin nuotit antavat tuoksulle hohtavan valkoisen t-paidan tapaan omalaatuista mehukasta raikkautta, joka haastaa perinteet ja ylittää kaikki odotukset. Pohjatuoksun pehmeät palsamipihtan, setripuun ja merellisen ambran nuotit huokuvat hillittyä itsevarmuutta räätälöidyn mustan pikkutakin tapaan. Se on hienostunut, elegantti ja yllättävän voimakas. Tämä autenttinen ja uskalias mestariteos tarjoaa maskuliinisuudelle uuden määritelmän.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331