Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal: Urban Decay All Nighter Setting Spray 118ml & Foreo LUNA mini 2 -30%. Voimassa 1.3. asti. Muista kirjautua sisään!

Byredo Leather Travel Case Burgundy

Arvio
Hinta
85 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Byredo Nécessaire de Voyage on mallisto nahkakoteloita, jotka on tarkoitettu Byredon 12 millilitran EDP-ampullien kuljettamiseen. Kotelossa toiminnallisuus yhdistyy ajattomaan minimalismiin.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Leather Travel Case Burgundy
p88507548
v88507549
Byredo
EUR
85
Byredo Nécessaire de Voyage on mallisto nahkakoteloita, jotka on tarkoitettu Byredon 12 millilitran EDP-ampullien kuljettamiseen. Kotelossa toiminnallisuus yhdistyy ajattomaan minimalismiin. Ne on valmistettu käsin hienoimmasta nahasta. Jokaisessa kotelossa on BYREDOn oma magneettinen suljentamekanismi. Tuote on valmistettu käsin huolellisesti valituista materiaaleista. Jäljet tai epätasaisuus johtuu nahan luonnollisista ominaisuuksista. Tuotteen väri tai pinta voi muuttua ajan ja käytön myötä.
EAN:
7340032807660

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331