Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Bonbon EdP 90 ml

Bonbon EdP 90 ml

Viktor&Rolf

Bonbon on kuplivan makea ja naisellinen tuoksu uuden sukupolven naisille. Kaunis vadelmanpunainen ruusuke ja sen ainutlaatuiset karamellintuoksuiset tipat miellyttävät useimpia.
118,80 €

Tuotearvostelut

Roosa-Maria | 10.03.2018
Todella kestävä, makea, mutta ei överi, jopa aikuiseen makuun sopiva tuoksu. Rakastan!
Hanna | 7.03.2018
Tämä hajuvesi on jo saavuttanut omassa hajuvesikokoelmassani klassikko-statuksen. Tämä tuoksu toimii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on todella kestävä, sillä tätä ei tarvitse suihkia montaa kertaa hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.
Jenni | 22.02.2018
Ihastuttava tuoksu joka sopii hyvin nuorelle naiselle. Tuoksua voisi kuvata sanalla viettelevä. Tuoksu säilyy pitkään, joten yksi suihkaus riittää hyvin. Lisäpisteitä pullon muotoilusta, joka on näyttävä ja naisellinen.

Lisätietoja

Bonbon on kuplivan makea ja naisellinen tuoksu uuden sukupolven naisille. Kaunis vadelmanpunainen ruusuke ja sen ainutlaatuiset karamellintuoksuiset tipat miellyttävät useimpia. Tärkeimpinä ainesosina on karamellia, mandariinia, mustaherukkaa ja jasmiinia.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331