Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Boss Nuit EdP 50 ml

Boss Nuit EdP 50 ml

Hugo Boss

BOSS Nuit on aistikas naisellinen tuoksu naiselle, joka on organisoitu, kokenut ja kunnianhimoinen mutta samalla pehmeä, tyylikäs ja hienostunut.
84,40 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Eve | 7.03.2018
Aivan täydellinen hajuvesi. Tuoksu on pehmeä, hienostunut ja naisellinen. Luottohajuveteni!

Lisätietoja

BOSS Nuit on aistikas naisellinen tuoksu naiselle, joka on organisoitu, kokenut ja kunnianhimoinen mutta samalla pehmeä, tyylikäs ja hienostunut. Tuoksun ansiosta tunnet olevasi aina parhaimmillasi – naisellinen ja varma. Boss Nuit on täydellinen tasapainoinen tuoksu, joka saa jokaisen naisen tuntemaan olonsa naiselliseksi ja itsevarmaksi, kun hän valmistautuu jännittävään iltaan. Modernit ylänuotit huokuvat jännitystä ja odotusta. Mehukas, valkoinen persikka yhdessä aldehydivivahteen kanssa luovat raikkaan ja räiskyvän vaikutelman. Jasmiinin ja valkoisten kukkien muodostama sydän antaa tuoksulle naisellista hienoistuneisuutta, ja orvokki lisää aistikkuutta. Alanuotin lumoava luonne syvenee illan mittaan. Värähtelevä sammal heijastelee ylänuottien räiskyvää luonnetta, kun taas lämmin puu ja kermainen santelipuu antaa pehmeää luonnetta.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331