Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Emporio Armani Because It´s You EdP 30 ml

Emporio Armani Because It´s You EdP 30 ml

Giorgio Armani

Emporio Armani esittelee tuoksuduon, joka on täyttä voimaa. Toinen hyvin feminiininen, toinen selkeän maskuliininen. Ne täydentävät toisiaan, viestivät keskenään, haastavat ja viettelevät.
54,50 €

Tuotearvostelut

Annabella | 19.04.2018
Love it!!!! Ostin jouluna itselle, nyt jo 50ml loppu sillä olen aivan riippuvainen tästä! Käy arkeen ja juhlaan! Kaikki kysyy ja ihastelee tätä tuoksua kun minulla on sitä.
Roosa | 10.03.2018
Naisellinen, vahva ja ajaton tuoksu. Sopii parhaiten nuorille naisille.

Lisätietoja

Emporio Armani esittelee tuoksuduon, joka on täyttä voimaa. Toinen hyvin feminiininen, toinen selkeän maskuliininen. Ne täydentävät toisiaan, viestivät keskenään, haastavat ja viettelevät. BECAUSE IT’S YOU on tuoksu naiselle. Pirskahteleva, herkullinen ja hohdokas tuoksu täynnä kypsää vadelmaa, johon neroli tuo ennennäkemätöntä eleganssia. Sydäntuoksussa on lumoavaa ja hienostunutta ruusuabsoluuttia. BECAUSE IT’S YOU kuvaa hänen viehätysvoimaansa kuin myskiin sekoittuvaa vaniljaa ja kuvaa monitahoista, syvää aistillisuutta.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331