Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Never Spring EdP

Never Spring EdP

Björk & Berries

Never Spring Eau de Parfumissa tuoksuvat karvaat ja makeat mustaherukat, hedelmäinen auringossa kypsynyt sitrus sekä kylmät vihreät nuotit, jotka tuovat mieleen kirkkaan kevätaamun.
70 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Lilli | 18.05.2019
Raikas sitrustuoksu, jossa taustalla kukkaisuutta ja puuta (seetripuu ja koivu listattu tuoksunuoteissa). Selkein nuotti sitruuna, mutta tuoksu on vivahteikas.
Tuula | 8.05.2019
Raikas kuin kevätaamu, pehmeä kuin aurinkoinen kevätaamupäivä.

Lisätietoja

Never Spring Eau de Parfumissa tuoksuvat karvaat ja makeat mustaherukat, hedelmäinen auringossa kypsynyt sitrus sekä kylmät vihreät nuotit, jotka tuovat mieleen kirkkaan kevätaamun. Pohjalla on puunuotteja seetripuusta, pehmeää myskiä ja mietoja ambranuotteja.
Never Spring Eau de Parfumin valmistuksessa on käytetty luonnollisesti käynyttä alkoholia, ja pakkaus on kierrätysmateriaalia. Valmistettu Ruotsissa.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331