Paradoxe EdP 50 ml - Prada - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

PradaParadoxe EdP 50 ml

95 €
Online status - varastossa
Tuote saattaa löytyä myymälästä
Tuote saattaa löytyä toisesta myymälässä. Etsi ja valitse myymälä
{0} jäljellä ilmaiseen toimitukseen
29,00 € jäljellä ilmaiseen toimitukseen
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Tietoja tuotteesta

Käyttöohjeet

Ainesosat

Ominaisuudet

Prada Paradoxe Eau de Parfum, Pradan uusi ikoninen nimikkotuoksu.
Naisellinen kukkaistuoksu kutsuu tutkimaan ja ilmaisemaan naisen paradoksaalista moniulotteisuutta. Ylistys sille, että he ovat kaikki erilaisia, omia itsejään.
-
Kukkainen ambran tuoksu korostaa ikonisten ainesosien paradokseja ja paljastaa uusia tuoksuelämyksiä. Raikkautta uudella tavalla – ensimmäinen nerolinuppuuute, jonka PRADA vangitsee raikkaaksi kukkaistuoksuksi.
Uudenlaista aistillisuutta: Ambrofix™, biomuunneltu ambra, paljastaa eloisan lämmön. Uudenlaista intensiteettiä: Uuden vallankumouksellisen myskimolekyylin, SerenolideTM:n ansiosta tuoksu on intensiivisen hienovarainen ja sen vana on havaittavissa alkutuoksusta alkaen. Uudelleentäytettävä Paradoxe-pullo kapseloi Pradan syvimmän olemuksen ja uudistaa brändin ikonisen koodin, kolmiologon. Kallistetun, mutta silti vahvasti maanläheisen pullon radikaalia muotoa pehmentävät pyöristetyt kulmat, ja tuoksun herkkä vaaleanpunainen korallin väri luo kontrastin syvänmustan korkin ja Pradan vaakunan kanssa.
-
PARADOXE-NAISTA EI VOI MÄÄRITELLÄ
Prada Paradoxe Eau de Parfum on uusi naisellinen nimikkotuoksu.
Pradan naisellisuuden ilmentymä kaikissa muodoissaan. Paradoxe tutkii odottamatonta ristiriitojen sovitusta ja juhlistaa naisten moniulotteisuutta, itseilmaisua ja vapautta, joka syntyy siitä, että he eivät koskaan ole samanlaisia, vaan aina omia itsejään.
-
TUNNUSOMAISEN AJATON AVANTGARDE-KUKKAISTUOKSU
Hajuvesimestarit Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu ja Antoine Maisondieu tekivät yhteistyötä Miuccia Pradan ja Raf Simonsin kanssa ja loivat ajattoman avantgardistisen, luonnollisen ja innovatiivisen tuoksun. Pradan ikonisten ainesosien paradoksit tuovat esiin uudenlaisia tuoksutuntemuksia. He loivat uudenlaista tuoreutta PRADAn ensimmäisellä nerolinuppuuutteella, joka pukee kukkaistuoksun raikkauteen.
Ambrofix™ uudistaa aistikkuuden ja paljastaa eloisan lämmön. Tämä sokeriruo'osta luonnostaan saatava, biomuunneltu ambra vaatii 100 kertaa vähemmän viljelymaata kuin perinteiset lajit.
Intensiivinen uusi, mullistava ja uusiutuva molekyyli:
Serenolide™ on yksi maailman diffuuseimmista myskimolekyyleistä, joka on intensiivinen ja samalla hienovaraisen miellyttävä ja jonka tuoksuvanan voi havaita alkutuoksusta lähtien.
-
UUDISTUNUT IKONINEN KOLMIO
kietoo sisäänsä Pradam syvimmän olemuksen, Prada Paradoxe Eau de Parfum -tuoksun. Uudelleentäytettävä pullo uudistaa brändin ikonisimman koodin. Kallistunut, samalla voimakkaan maanläheinen ja vakaa pullo muodostaa esteettisen suoran kulman siirtyen optimistisesti alhaalta ylöspäin pohjasta korkkiin. Pullon radikaalia kolmiomaista nimikkomuotoa pehmentävät pyöristetyt kulmat, ja hienovarainen korallinpunainen tuoksu luo vastapainoa syvän mustalle Prada-vaakunalle. Naisellinen mutta silti huomiota herättävä - ja välittömästi tunnistettava – pullon päällä on kullanvärinen pumppu, josta heijastuu
pikimustaan korkkiin meistattu kullanvärinen logo.
-
YLELLINEN PULLO, JOKA KESTÄÄ
Parada Paradoxe Eau de Parfum -lasipullojen suunnittelussa on vähennetty painoa ja lasin käyttöä. Ulkopakkaukset ovat FSC™ MIX -sertifioituja ja takaavat kestävästi hankitun paperin ja kartongin. Koko Prada Paradoxe -sarja on uudelleentäytettävä, mikä vähentää pakkausmateriaalia. 50 ml pullo Prada Paradoxe -tuoksua ja 100 ml täyttöpullo auttavat vähentämään materiaalia 40 % kolmen 50 ml Prada Paradoxe -pullon sijaan. Määrästä 29 % sisältää lasia, 67 % metalleja, 46 % muovia ja 39 % pahvia.
Täyttöpullo myydään erikseen.
Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänjättääksesi arvostelun ja kerro muille mitä pidit tuotteesta
Kicksillä ei ole käytössä prosesseja tai menettelyjä sen varmistamiseksi, että julkaistut arvostelut tulevat kuluttajat, jotka ovat tosiasiallisesti käyttäneet tai ostaneet tuotteita

Tuotearvostelut & arvosanat

4.3
Perustuu 10 arvioon.
Lue lisää

Suodata arvostelut

 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (8)
E.K on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei
Iida Poikonen on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei
Hanne on KICKS Club -jäsen
0
0
Auttoiko tämä sinua?
Kyllä
Ei

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331