Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

Shawn Mendes Signature EdP 50 ml

Shawn Mendes Signature EdP 50 ml

Shawn Mendes

Shawn Mendes Signature on monitahoinen koostumus yllättäviä tuoksunuotteja, jotka luovat makean ja puumaisen tuoksuaistimuksen.
48 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Noora | 26.08.2018
Ihana mausteinen, pikkasen makea tuoksu. Miellän enemmän naistentuoksuksi, erityisesti iltakäyttöön. Pysyy hyvin iholla!

Lisätietoja

Shawn Mendes Signature on monitahoinen koostumus yllättäviä tuoksunuotteja, jotka luovat makean ja puumaisen tuoksuaistimuksen. Tämä koukuttava tuoksu sisältää kukkaismaisia itämaisia puunuotteja, jotka kertovat Shawnin kanadalaisesta perinnöstä, ja keskinuotissa on muun muassa sokeriruokoa. Tuoksu avautuu raikkailla sitrusnuoteilla ja kehittyy sitten hyväntuoksuisten kukkien kimpuksi päättyen jännittävään täyteläisen puun aromiin.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331