Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

ALE! Löydä uusia kauneussuosikkeja!

Tuoksukynttilät ja huonetuoksut

212 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Tuoksukynttilöitä kodin jokaiseen nurkkaan

KICKSiltä löydät runsaasti tuoksukynttilöitä, huonetuoksuja ja tuoksutikkuja suosituilta tuotemerkeiltä. Tutustu verkkokauppamme ja myymälämme laajaan tuoksukynttilöiden valikoimaan, josta löytyy miellyttäviä ja ainutlaatuisia tuoksuja kaikille. Tuoksukynttilöillä on helppo luoda huoneeseen rentouttava ja viihtyisä tunnelma. Valitse monista eri tuoksuvaihtoehdoista. Meiltä löydät sopivan tuoksun jokaiseen makuun ja budjettiin. Voit valita tuoksukynttilän tuoksunuottien perusteella. Kynttilöiden kuvauksessa on ilmoitettu myös niiden paloaika. Sytytä kynttilä huoneen keskelle, jotta tuoksu leviää koko tilaan. Anna kynttilän palaa ensimmäisellä kerralla vähintään kaksi tuntia niin, että pintakerros sulaa. Näin koko kynttilä palaa tasaisesti. Jos sytytät kynttilän uudelleen sen jälkeen, kun sitä on jo poltettu, voit estää kynttilän nokeamisen katkaisemalla sydämen yläosan. Tuoksukynttilät ovat myös arvostettu lahja ja sisustuselementti tai vieminen illallisille ja juhliin. Täältä löydät lisää lahjavinkkejä ja inspiraatiota.

Huonetuoksut ja tuoksutikut

Piristä kodin jokaisen huoneen tunnelmaa ihanalla huonetuoksulla ja tuoksutikuilla. Meiltä löydät useiden suosittujen tuotemerkkien tuoksutikkuja, jotka sopivat kaikkiin koteihin. Tuoksutikut tekevät ilmasta raikkaamman, luovat huoneeseen ihanan tunnelman ja varmistavat, että huoneessa on aina hyvä tuoksu. Tutustu erilaisiin tuoksuihimme ja valitse tuoksu, joka sopii kodin kaikkiin huoneisiin tai erilaisiin tilanteisiin. Valitse makusi mukaan voimakas vai kevyt tuoksu. Päiväsaikaan miedompi ja hienovaraisempi tuoksu voi tuntua miellyttävältä, kun taas voimakkaampi ja erottuvampi tuoksu sopii hyvin illalliselle tai juhliin. Jos tuoksu alkaa haihtua, käännä tuoksutikut säännöllisesti ylösalaisin tuoksun vahvistamiseksi. Kaikkia tuoksutikkuja ei tarvitse käyttää yhtä aikaa. Pienempiin huoneisiin saattaa riittää vain muutama tikku. Hajuaisti on yksi vahvimmista aisteistamme ja vie usein ajatukset eri paikkoihin tai muistoihin. Siksi tuoksun valitseminen voi olla vaikeaa. Tule testaamaan tuoksuja myymäläämme, niin saat henkilökohtaisia vinkkejä asiantuntijoiltamme.

 

  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331