Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Relaxing Moments Trio Scented Candles Giftbox
Relaxing Moments Trio Scented Candles Giftbox
Relaxing Moments Trio Scented Candles Giftbox
ONLY AT KICKS
SUPERSALE -30% ALE-hinnasta

Relaxing Moments Trio Scented Candles Giftbox

MON SUN

Kauniissa pakkauksessa on kolme pientä tuoksukynttilää, joiden tuoksut sopivat viikon erilaisiin hetkiin. Tuoksukynttilät on valmistettu kasvipohjaisesta vahasta.
10,46 €29,90 €
(Arvo:35.7)

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kauniissa pakkauksessa on kolme pientä tuoksukynttilää, joiden tuoksut sopivat viikon erilaisiin hetkiin. Tuoksukynttilät on valmistettu kasvipohjaisesta vahasta. Sydän luonnonmateriaalia. Valmistettu Ruotsissa.
Nauti Airy Weekdays -kynttilän sitruksen ja ruohon tuoksusta, piristä viikonloppua Weekend Getaways -kynttilän aromaattisilla nuoteilla tai käperry sohvalle suosikkikirjasi kanssa rauhoittavan Sunday Ease -tuoksun saattelemana.
Luo rentoa tunnelmaa tällä tuoksukynttilätriolla maanantaista sunnuntaihin.
AIRY WEEKDAYS, tuoksukynttilä, 75 g
SUNDAY EASE, tuoksukynttilä, 75 g
WEEKEND GETAWAY, tuoksukynttilä, 75g
AIRY WEEKDAYS, tuoksukynttilä, 75 g: D-LIMONENE, CITRAL, BETA-PINENE SUNDAY EASE, tuoksukynttilä, 75 g: GERANIOL, CITRAL, BENZYL SALICYLATE, ISO E SUPER, PIPERONAL, HELIONAL WEEKEND GETAWAY, tuoksukynttilä, 75g D-LIMONENE, ISO E SUPER, BENZYL SALICYLATE
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331