Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml -50%.  Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin

ck One Summer EdT 100 ml
ck One Summer EdT 100 ml
ck One Summer EdT 100 ml

ck One Summer EdT 100 ml

Calvin Klein

Calvin Kleinin ikoninen ck summer kuuluu ehdottomasti kesään. Tämän vuoden konseptina on roadtrip, jonka inspiraationa on Raf Simonsin kunnianosoitus amerikkalaiselle tyylille.
55,55 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Calvin Kleinin ikoninen ck summer kuuluu ehdottomasti kesään. Tämän vuoden konseptina on roadtrip, jonka inspiraationa on Raf Simonsin kunnianosoitus amerikkalaiselle tyylille. Uuden ulkoasun saanut pullo on tarkoitus koristella mukana tulevilla tarroilla. Ajatuksena on tehdä pullosta oman näköinen. Tuoksussa on käytetty samaa pohjaa kuin ck summer 2016 -tuoksussa. Erittäin suosittu ja pidetty tuoksu! Energinen, raikas, sitruksinen ja hedelmäinen.
Calvin Kleinin ikoninen ck summer kuuluu ehdottomasti kesään. Tämän vuoden konseptina on roadtrip, jonka inspiraationa on Raf Simonsin kunnianosoitus " amerikkalaisel&lequot; tyylille. Uuden ulkoasun saanut pullo on tarkoitus koristella mukana tulevilla tarroilla. Ajatuksena on tehdä pullosta oman näköinen. Tuoksussa on käytetty samaa pohjaa kuin ck summer 2016 -tuoksussa. Erittäin suosittu ja pidetty tuoksu! Energinen, raikas, sitruksinen ja hedelmäinen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331