Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

24/7 Glide-On Lip Pencil Naked2
24/7 Glide-On Lip Pencil Naked2

24/7 Glide-On Lip Pencil Naked2

Urban Decay

Pohjusta ja korosta huulia Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencilillä, ja levitä sen jälkeen huulille kynän sävyyn sopivaa Vice Lipstick -huulipunasävyä. Entä tulos?
21 €
Naked2
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
24/7 Glide-On Lip Pencil
p88293362
v88293364
Urban Decay
EUR
21

Tuotearvostelut

Heidi | 13.05.2019
Oman tottumukseen terä tuntuu liian pehmeältä eikä pysy tunteja. Kuitenkin pehmeytensä ansiosta levittyy hyvin ja on huulilla mukavan tuntuinen.

Lisätietoja

Pohjusta ja korosta huulia Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencilillä, ja levitä sen jälkeen huulille kynän sävyyn sopivaa Vice Lipstick -huulipunasävyä. Entä tulos? Kestävä ja upean värinen ilme.
Urban Decayn 24/7 Glide-On Lip Pencil saattaa sinut toimintavalmiiksi.
Pitkäkestoinen ja vedenkestävä huultenrajausväri levittyy huulille kevyesti ja tuottaa kestävän värin ja selkeän rajauksen. Saatavilla on laaja sävyvalikoima (joista jokaiselle löytyy vastine Vice Lipstick -valikoimasta).
Väri pysyy teitpä mitä tahansa (kyllä, aivan mitä tahansa). Kun värjäät 24/7 Lip Pencilillä koko huulet, huulet ovat valmiit ottamaan vastaan huulipunan tai -kiillon, ja väri pysyy mahdollisimman pitkään. Huultenrajausväri estää myös väriä leviämästä päivän aikana.
Urban Decayn pitkäkestoinen ja vedenkestävä koostumus levittyy helposti, säilyttää voidemaisuutensa ja korostaa huulia kauniilla värillä. Toisin kuin monet vedenkestävät huultenrajausvärit 24/7 ei koskaan tunnu kuivalta eikä epämiellyttävältä. Kosteuttava E-vitamiini, jojobaöljy ja puuvillansiemenöljy ravitsevat huulia jokaisella levityskerralla. Värimerkintä helpottaa juuri halutun värin löytämistä (vaikka kynä olisi laukun pohjalla).
Sävy:Beige
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331