Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Ultimate Ozone Multipurpose Primer Pencil For Lips
Ultimate Ozone Multipurpose Primer Pencil For Lips

Ultimate Ozone Multipurpose Primer Pencil For Lips

Urban Decay

Vältä kauneusmokat ja käytä Ultimate Ozone Multipurpose Primer Penciliä, joka on kuin kauneusmaailman jeesusteippi. Läpikuultavassa huulikynässä on leveä kärki.
18,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Vältä kauneusmokat ja käytä Ultimate Ozone Multipurpose Primer Penciliä, joka on kuin kauneusmaailman jeesusteippi. Läpikuultavassa huulikynässä on leveä kärki. Siksi se sopii täydellisesti huulien pohjustamiseen. Se pitää huulipunan paikoillaan, estää sen leviämistä ja korjaa epätasaisuuksia. Välttämätön Ultimate Ozone on kapeamman suositun Ozone 24/7 Glide-On Lip Pencil -huulikynämme innoittama. Leveämpi kärki auttaa kiinnittämään värin yhdellä ainoalla vedolla.
Aivan kuin tässä ei vielä olisi tarpeeksi – kosteuttava koostumus ei kuivata huulia eikä paakkuunnu. Jojobaöljy hoitaa ihoa ja saa tuotteen levittymään pehmeästi.
Sävy:Transparentti
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331