Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Stay Naked Correcting Concealer 30 NN Light
Stay Naked Correcting Concealer 30 NN Light

Stay Naked Correcting Concealer 30 NN Light

Urban Decay

Stay Naked Correcting Concealer peitevoide on vegaani, luonnollisesti mattainen peitevoide, joka on +25% pigmentisempi, täysin peittävä ja kestää jopa 24 tuntia.
28 €
30 NN Light
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Stay Naked Correcting Concealer peitevoide on vegaani, luonnollisesti mattainen peitevoide, joka on +25% pigmentisempi, täysin peittävä ja kestää jopa 24 tuntia. Sävyvalikoimassamme on on 25 sävyä, ja valikoiman sisällä on 9 väriastetta, 3 pääsävyä ja 5 alasävyä. Voit käyttää tätä joustavaa, luonnollisesti mattaista peitevoidetta peittämään epätäydellisyyksiä tai korostamaan poskipäitä tai mihin vain muuhun tarkoitukseen. Patentoitu kaarevaksi muotoiltu applikaattori auttaa sinua saavuttamaan toivotun peittoasteen helposti – käytä tasaisempaa puolta tarkkaan, kevyeen peittämiseen ja kaarevaa puolta kun haluat levittää tuotetta pehmeästi enemmän.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331