Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Urban Decay Stay Naked Correcting Concealer 30 NN Light

Arvio
Valitse väri
30 NN Light
Hinta
29 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Stay Naked Correcting Concealer peitevoide on vegaani, luonnollisesti mattainen peitevoide, joka on +25% pigmentisempi, täysin peittävä ja kestää jopa 24 tuntia.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Stay Naked Correcting Concealer
p94003981
v94004001
Urban Decay
EUR
29
Stay Naked Correcting Concealer peitevoide on vegaani, luonnollisesti mattainen peitevoide, joka on +25% pigmentisempi, täysin peittävä ja kestää jopa 24 tuntia. Sävyvalikoimassamme on on 25 sävyä, ja valikoiman sisällä on 9 väriastetta, 3 pääsävyä ja 5 alasävyä. Voit käyttää tätä joustavaa, luonnollisesti mattaista peitevoidetta peittämään epätäydellisyyksiä tai korostamaan poskipäitä tai mihin vain muuhun tarkoitukseen. Patentoitu kaarevaksi muotoiltu applikaattori auttaa sinua saavuttamaan toivotun peittoasteen helposti – käytä tasaisempaa puolta tarkkaan, kevyeen peittämiseen ja kaarevaa puolta kun haluat levittää tuotetta pehmeästi enemmän.
EAN:
3605972133564

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331