Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Stay Naked Pro Customizer White Cool
Stay Naked Pro Customizer White Cool

Stay Naked Pro Customizer White Cool

Urban Decay

Muokkaa meikkivoidettasi, peitevoidettasi ja muita kasvoimeikkituotteitasi super pigmenttisillä punaisella ja valkoisella Stay Naked Pro Customizerers- tuotteilla.
28 €
White Cool
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Stay Naked Pro Customizer
p94004075
v94004077
Urban Decay
EUR
28

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Muokkaa meikkivoidettasi, peitevoidettasi ja muita kasvoimeikkituotteitasi super pigmenttisillä punaisella ja valkoisella Stay Naked Pro Customizerers- tuotteilla. Tämä vegaani, täysin peittävä koostumus on luonnollisen mattainen ja voit käyttää sitä tuotteiden sävyjen muokkaamiseen, tai tummien silmänalusten ja pigmentaation häivyttämiseen.
Kirkasta meikkivoidetta, peitevoidetta ja poskipunia puhtaan valkoisella sävyllä. Täydellinen käytettäväksi sävyjen ultra light – medium kanssa, valkoinen pigmentti muokkaa sävyistä vaaleampia, pastillisempia versioita ja korostaa kasvoja. Täysin punainen sävy sopii käyttäväksi Medium – Dark sävyjen kanssa, häivytä tummat silmänaluset, ihonsävyn epätasaisuutta tai pigmentaatiota yhdellä pyyhkäisyllä. Patentoitu kaarevaksi muotoiltu applikaattori auttaa sinua saavuttamaan toivotun peittoasteen helposti – käytä tasaisempaa puolta tarkkaan, kevyeen peittämiseen ja kaarevaa puolta kun haluat levittää tuotetta pehmeästi enemmän.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331