Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette

Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette

Urban Decay

There is only one Naked. And once you go Naked, you’ll never go back. Urban Decay esittelee Naked Ultimate Basicsin – kauan odotetun mattaluomiväripaletin.
55,60 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

There is only one Naked. And once you go Naked, you’ll never go back.
Urban Decay esittelee Naked Ultimate Basicsin – kauan odotetun mattaluomiväripaletin.
Upea paletti sisältää 12 TÄYSIN UUTTA välttämätöntä sävyä ja neutraalia sävyä. Luomivärisävyt ovat aivan uusia ja saatavilla vain tässä paletissa. Ne ovat täysin erilaisia kuin Naked Basics -sarjan sävyt.
Naked Ultimate Basics -paletti sisältää upean valikoiman neutraaleja ja mattasävyjä, kylmiä ja lämpimiä sävyjä, joista jokaisessa on hieman särmää, joka tekee niistä Naked-klassikkoja. Luo täysin mattoja muotoilevia ilmeitä tai yhdistele neutraaleja sävyjä rohkeisiin UD:n lempisävyihisi.
Paletti sisältää täysimittaisen peilin ja kaksipäisen siveltimen. Muuta et tarvitsekaan Naked-ilmeen luomiseen hetkessä. Häivytyssiveltimellä häivytät sävyt täydellisesti ilman näkyviä rajoja.
Kaikki Naked Ultimate Basics -paletin sävyt sisältävät ainutlaatuista Pigment Infusion System™ -ainesosaamme, joka antaa sävyille samettimaisen koostumuksen, runsaan värin, kestävyyden ja häivytettävyyden.
Paletin sävyt:
Blow (puolimatta), Nudie (pehmeä mattavaaleanpunainen), Commando (matta harmaanruskea), Tempted (matta vaaleanruskea), Instinct (matta keskitumma harmaanruskean vaaleanpunainen), Lethal (matta punaruskea), Pre-Game (matta vaaleankeltainen), Extra Bitter (matta poltettu oranssi), Faith (matta keskitumma lämmin ruskea), Lockout (matta neutraali ruskea), Magnet (matta savunharmaa) ja Blackjack (matta lämmin musta).
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331