Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Christmas Calendar! Jopa 30–50% alennusta joka päivä jouluun asti. Katso kaikki luukut täältä!

Venus

Venus-höylä ja -terä – Gillette Venus -tuotteilla saat virheettömän ajon

Pehmeä, joustava ja virheetön –  sellainen unelmoimme ihon olevan karvanpoiston jälkeen. Usein tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.  Pääset askeleen lähemmäksi sametinpehmeää ihoa käyttämällä ammattimaista höylää, jossa on terävät terät. Ihokarvojen ajamisessa oikeat työkalut ovat kaiken A ja O. Venus-höylät ja -terät, joita voi käyttää koko kehon ajeluun, on suunniteltu parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen. Valikoima sisältää minikokoisia höyliä, joita voi käyttää reissussa ja joilla poistat karvat nopeasti kainaloista ja sääristä. Valikoimastamme löydät myös höyliä ja teriä, jotka on kehitetty erityisen herkälle iholle. Venus-höyliä ja niihin sopivia teriä voi ostaa verkkokaupasta ja myymälöistämme.

Löydä omiin tarpeisiisi sopiva Venus-höylä ja -terä

Venus on kehittänyt laajan valikoiman eri tarpeisiin sopivia höyliä – valitse esimerkiksi Swirl Extra Smooth Razor, Breeze Comfort Glide Razor, Comfortglide Strawberry Razor

tai Snap Extra Smooth Razor. Lisäksi mukana on aina erityisesti kyseiseen höylään suunniteltu terä. Halutessasi voit käyttää myös muita Venus-teriä eri höylissä. Voit siis yhdistää suosikkihöyläsi teriin, jotka sopivat parhaiten ihollesi. Mutta mitä eroa eri Venus-höylillä on ja mikä niistä sopii juuri minulle? Gillette Venus Snap sopii sinulle, joka olet usein reissussa ja tarvitset pienen ja kätevän höylän käsilaukkuun, salilaukkuun tai toalettilaukkuun. Minikokoinen höylä toimitetaan pienessä pakkauksessa, ja sitä voi käyttää missä tahansa. Venus Swirl -höylässä on Flexiball-ominaisuus, jonka ansiosta höylä myötäilee kehon kaaria. Näin karvojen poistosta tulee sekä helppoa että räätälöityä! Venus Divine Sensitive on kehitetty erityisen herkälle iholle. Peitetyt terät ja kosteuttavat liuskat suojaavat ihoa ja saavat höylän liukumaan pehmeästi. Breeze Comfort Glide Razor tarjoaa tarkan ajon samalla, kun kosteuttavat liuskat hoitavat ihoa. Tarjolla on myös kertakäyttöhöylä, joka on helppo vaihtaa uuteen jokaisen käyttökerran jälkeen. Venus-valikoimassa on myös ihokarvojen ajamista helpottavia tuotteita, kuten geelejä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331