Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Dylan Blue PF Edp 30 ml
Dylan Blue PF Edp 30 ml

Dylan Blue PF Edp 30 ml

Versace

Dylan Blue Pour Femme on ainutlaatuisen täyteläinen tuoksu naiselle, jolla on ihailtava luonne. Tuoksu on yhtä kutsuva ja miellyttävä kuin sen pakkauksen muodot.
63,10 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dylan Blue PF Edp
p89990369
v89990371
Versace
EUR
63.1

Tuotearvostelut

S | 13.08.2018
Upea tuoksu! Plussaa myös tyylikkäästä pullosta.

Lisätietoja

Dylan Blue Pour Femme on ainutlaatuisen täyteläinen tuoksu naiselle, jolla on ihailtava luonne. Tuoksu on yhtä kutsuva ja miellyttävä kuin sen pakkauksen muodot. Pullon muoto on saanut innoituksensa antiikin amfora-ruukusta sellaisena kuin se kuvattiin kreikkalais-roomalaisessa mytologiassa. Syvänsininen sävy vie ajatukset Välimeren ehtymättömiin rikkauksiin. Hedelmäisen raikkaat mustan viinimarjan ja veripeipin vivahteet saavat seurakseen tuoksun sydämen, jossa on huurteisen persikan ja jasmiinin sävyjä. Hento myskin ja patsulin pohjatuoksu vahvistaa tuoksun aistikkuutta. Ensituoksu: musta viinimarja, Granny Smith -sorbetti, apila, luhtalemmikki. Sydäntuoksu: omenaruusu, petalia, huurteinen persikka, jasmiini. Pohjatuoksu: storaksit*, vaaleat puulajit, myski, patsuli
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331