Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Marula Dry Oil Self Tan SPF 50
Marula Dry Oil Self Tan SPF 50

Marula Dry Oil Self Tan SPF 50

Vita Liberata

Maailman ensimmäinen itseruskettava öljy, jossa on aurinkosuojakerroin 50 Ainutlaatuiset ominaisuudet Hoida ihoasi öljyttömällä Marula-öljyllä, anna ihollesi ru...
61,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Marula Dry Oil Self Tan SPF 50
p89033367
v89033368
Vita Liberata
EUR
61.5

Tuotearvostelut

Irina | 5.06.2019
Todella todella paska tuote! Älä missään nimessä osta. Tämä on rahan hukkaa. Näyttää samalta kuin heittäisi kenkälankkia ihoon ja ei pysty kädellä edes levittää, koska siitä tulee musta.
Paula | 6.06.2018
Ihana idea itseruskettavalle tuottelle, mutta itse en saa tätä levittymään tasaisesti tein sitten mitä vain. Leivitin käsin tai kintaalla iho jää aina laikukkaaksi.

Lisätietoja

Maailman ensimmäinen itseruskettava öljy, jossa on aurinkosuojakerroin 50
Ainutlaatuiset ominaisuudet
Hoida ihoasi öljyttömällä Marula-öljyllä, anna ihollesi rusketusta Ecocert DHA:lla ja suojaa ihoasi edistyneellä, laajakirjoisella suojakertoimella – SPF 50. pHenO2®-teknologia tarjoaa kestävimmän rusketuksen – jopa 10 päivää vain 1 käyttökerralla. Sertifioidut luomuainesosat pehmentävät ja ravitsevat ihoa sekä tarjoavat ruskettavan ja suojaavan ihonhoitojärjestelmän.
Upeat uutteet
Itäafrikkalaisella Marula-öljyllä on erinomaisia ryppyjä ehkäiseviä ja kosteuttavia ominaisuuksia – 4 x enemmän kosteuttavaa arganöljyä ja 4 x enemmän C-vitamiinia kuin appelsiineissa.
Tahitilainen Monoi-öljy hoitaa, korjaa ja kosteuttaa ihoa.
Käyttöohje
Kuori mutta älä kosteuta ennen aurinkovoidetta ja vältä kosteuttavia suihkusaippuoita. Levitä iholle pitkillä pyörivillä liikkeillä ja käytä varovasti käsiin, jalkoihin, polviin ja kyynärpäihin. Kun haluat rusketuksen, anna vaikuttaa vähintään tunti. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saat odottamalla 8 tuntia. Pese kädet heti käytön jälkeen tai levitä käsineillä. Käytettäessä aurinkosuojatuotteena tulee levittää runsaasti 15 minuuttia ennen auringonottoa ja uusia käsittely joka toinen tunti.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331