Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Ten Minute Tan Self Tan 150 ml

Ten Minute Tan Self Tan 150 ml

Vita Liberata

Täydellisen rusketuksen saaminen on nyt entistä helpompaa Ten Minute Tanilla – maailman nopeimmin vaikuttavalla itseruskettavalla tuotteella.
49,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Ten Minute Tan Self Tan
p89395366
v89395367
Vita Liberata
EUR
49.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Täydellisen rusketuksen saaminen on nyt entistä helpompaa Ten Minute Tanilla – maailman nopeimmin vaikuttavalla itseruskettavalla tuotteella. Imeytyy 10–20 minuutissa ja alkaa kehittää kaunista, luonnollisen ruskettunutta sävyä vaikutettuaan 10 minuuttia iholla. Tämä tarkoittaa, että voit levittää aineen ja antaa vaikuttaa vähintään 10 minuuttia, huuhtoa vedellä ja 4–6 tunnin kuluttua ihosi saa kauniin rusketuksen. Tuote imeytyy nopeasti ja voidaan huuhtoa pois käsittelyn jälkeen. Se ei aiheuta ongelmia lämpimässä ilmastossa uimisen tai hikoilemisen vuoksi. Ten Minute Tan on erittäin kosteuttava voide, joka hoitaa ihoasi ja antaa sille samalla väriä. Sisältää paljon anti-aging-ainesosia, kuten Matrixyl 3000 ja ruusu-uutetta, jotka yhdessä stimuloivat kollageenin muodostumista. Sopii kaikille ihosävyille. Body blur sisältää runsaasti tiivistettyä anti-aging-uutetta. Ten Minute Tan -tuotetta voi käyttää päivittäin, jotta väriin saadaan haluttu syvyys. Voit käyttää aurinkosuojavoidetta 30 minuuttia Ten Minute Tanin käyttämisen jälkeen.
Levitä runsaasti iholle pitkillä ja soikeilla pyörivillä liikkeillä. Pese kämmenet heti käytön jälkeen tai käytä levittämiseen käsineitä. Odota kymmenen minuuttia ja käy suihkussa tavalliseen tapaan. Älä käytä kosteuttavaa suihkusaippuaa. Kuivaa itsesi huolellisesti ennen kuin puet vaatteita. Ten Minute Tanin luonnolliset aktiiviset ainesosat kehittyvät asteittain 4–8 tunnin aikana. Voidaan käyttää päivittäin värin syventämiseksi.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331