Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Eyebrow Fine Liner Pen Solo
Eyebrow Fine Liner Pen Solo
ONLY AT KICKS

Eyebrow Fine Liner Pen Solo

Viva La Diva

Eyebrow Fine Liner – myydyin kulmakynämme! Viva la Diva Eyebrow Fine Liner mahdollistaa tarkkojen, hiuksenhienojen viivojen piirtämisen!
9,80 €
Solo

Tuotearvostelut

Amanda | 11.10.2018
Korkki lähtee irti liian helposti joten tuote kuivuu, ei voi pitää meikkilaukussa :( Muuten ansaitsisi viisi tähteä
Elli | 1.03.2018
Tarkalla sivellinpäällä saa helposti karvamaisia viivoja , jotka sulautuu omiin kulmiin. Olen käyttänyt myös ruskeana eyelinerina, kun päällä saa niin sopivasti ohutta.
Julia | 24.02.2018
Ehdottomasti paras kulmakynä, jota olen kokeillut. Kärjellä saa tehtyä tarkkaa ja kaunista jälkeä, hyvin onnistuu myös tummuusasteen säätäminen vaikkei mikään suuri meikkaustaituri olisikaan. Plussaa myös siitä, että sävy mitad oikeasti sopii kylmiä ja harmaaseen taittavia sävyjä kaipaavalle, tämä kynä nousi luottomeikikseni välittömästi.

Lisätietoja

Eyebrow Fine Liner – myydyin kulmakynämme! Viva la Diva Eyebrow Fine Liner mahdollistaa tarkkojen, hiuksenhienojen viivojen piirtämisen! Täytä harvat kohdat ja luo lisää volyymiä kulmakarvoihisi. Kynällä luot täydellisen ilmeen, joka kestää koko päivän!
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331