Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Powder Contour Kit Light/Medium
Powder Contour Kit Light/Medium
Powder Contour Kit Light/Medium
Powder Contour Kit Light/Medium
Powder Contour Kit Light/Medium
ONLY AT KICKS

Powder Contour Kit Light/Medium

Viva La Diva

Viva la Diva Powder Contour Kit koostuu kuudesta väristä, joilla voit muotoilla ja korostaa.
26,50 €
Light/Medium

Tuotearvostelut

Miia | 28.04.2018
Monipuolinen paletti ja countour-sävyjä helppo kerrostaa, joten halutessaan saa hieman luonnollisemman tai dramaattisen lopputuloksen. Poskipuna on todella kivan värinen, ainoa huono puoli on, että ei (ainakaan minun paletissa) väri meinaa kunnolla tarttua siveltimeen, mutta toisaalta ei ainkaan tule liikaa kerralla. Muiden sävyjen kanssa ei samaa ongelmaa.
L | 28.02.2018
Omalle vaalealle iholle sävyt liian tummia, ainoastaan highlighter ja puuterisävy olivat omaan mieleen.
Iina | 22.02.2018
Hyvät sävyt arkikäyttöön, kaikki sävyt sopii ainakin todella vaalealle iholle.

Lisätietoja

Viva la Diva Powder Contour Kit koostuu kuudesta väristä, joilla voit muotoilla ja korostaa. Warm Milk ja Sweet Honey ovat kaksi vaaleaa sävyä, joita käytetään kasvojen kohottamiseen ja poskipäiden ja kulmien korostamiseen. Muut värit ovat ruskean lämpimiä ja kylmiä sävyjä, joita käytetään luomaan varjostuksia ja näkyviä muotoja. Sekoita värejä keskenään, jolloin saat tarkan ihonvärisi. Saatavilla on myös light/medium kit, jossa on joukko vaaleampia värejä. Sopii vegaaneille.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331