Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Almond Sensitive Hand Cream

Almond Sensitive Hand Cream

Weleda

Luomumantelin suojaava kuori kätkee sisäänsä arvokkaan öljypitoisen siemenen. Samalla tavoin Almond Sensitive Skin Hand Cream -käsivoide suojaa käsiesi herkkää ihoa.
11,95 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Almond Sensitive Hand Cream
p88441722
v88441723
Weleda
EUR
11.95

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Luomumantelin suojaava kuori kätkee sisäänsä arvokkaan öljypitoisen siemenen. Samalla tavoin Almond Sensitive Skin Hand Cream -käsivoide suojaa käsiesi herkkää ihoa. Luomumanteliöljyä sisältävä mieto koostumus vahvistaa ihon omaa suojaa ja auttaa sitä puolustautumaan ulkoisia rasitustekijöitä vastaan. Samalla se tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja lievittää kiristävää tunnetta iholla. Nopeasti imeytyvä Almond Sensitive Skin Hand Cream rauhoittaa herkästi ärtyvää ihoa ja jättää kätesi silkinpehmeiksi.
NA
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331