Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Volupté Tint-in-Balm Lip Balm N°07 Flirt Me Coral

Volupté Tint-in-Balm Lip Balm N°07 Flirt Me Coral

Yves Saint Laurent

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM on ikonisen Volupté Tint-in-Oil -tuotteen seuraaja, ja se luo hehkuvaa väriä samalla, kun se hoitaa huulia.
38,60 €
N°07 Flirt Me Coral
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

VOLUPTÉ TINT-IN-BALM on ikonisen Volupté Tint-in-Oil -tuotteen seuraaja, ja se luo hehkuvaa väriä samalla, kun se hoitaa huulia. Volupté Tint-in-Balm sisältää kahta eri koostumusta ja yhdistää näin hoitavan voiteen ja loistavan värin – a match made in make-up heaven. Huulivoiteen ainutlaatuinen kaksoisydin luo ainutlaatuisen huulimeikin. Huulivoiteen ulompi kerros luo välittömästi väriä ja hehkua. Voiteen huulten muotoinen ydin perustuu uuteen ”double back injection” -teknologiaan. VOLUPTE TINT-IN-BALM -voidetta voidaan levittää yhä uudelleen luomaan huulille kestävää ja voimakasta sävyä.
Sävy:Oranssi
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331