Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Couture Variation Palette 1 Nude

Couture Variation Palette 1 Nude

Yves Saint Laurent

YSL Beauté esittelee COUTURE VARIATIONin: kymmenen luomivärin paletin kahtena vaihtoehtona; Nude ja Tuxedo. Sävyt vaihtelevat luonnonläheisistä dramaattisiin ja värikkäisiin.
67 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Couture Variation Palette
p88215444
v88215445
Yves Saint Laurent
EUR
67

Tuotearvostelut

Emilia | 26.03.2018
Söpö paletti. Helposti yhdisteltäviä sävyjä. Osa sävyistä hieman samantyylisiä, mutta kaikkia helppo häivyttää ja kerrostaa. Pieni miinus pakkauksesta, joka on kaunis mutta kevyt ja muovia.

Lisätietoja

YSL Beauté esittelee COUTURE VARIATIONin: kymmenen luomivärin paletin kahtena vaihtoehtona; Nude ja Tuxedo. Sävyt vaihtelevat luonnonläheisistä dramaattisiin ja värikkäisiin. Luomiväreissä on erilainen lopputulos; matta, hohtava ja metallinen – näin voit vaihdella tyyliäsi loputtomasti.
Sävy:Monivärinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331