Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Y Eau De Toilette 200 ml
Y Eau De Toilette 200 ml
Etu sinulle! Lue lisää

Y Eau De Toilette 200 ml

Yves Saint Laurent

Y on yhtä kuin Yves. Se voi merkitä myös kysymystä tai sinua itseäsi. Ennen kaikkea Y on uusi maskuliininen tuoksu Yves Saint Laurentilta.
132,16 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Y Eau De Toilette
p90568589
v90568590
Yves Saint Laurent
EUR
132.16

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Y on yhtä kuin Yves. Se voi merkitä myös kysymystä tai sinua itseäsi. Ennen kaikkea Y on uusi maskuliininen tuoksu Yves Saint Laurentilta. Tämä eau de toilette on Yves Saint Laurentin ikonisen valkoisen t-paidan ja mustan pikkutakin inspiroima. Tuoksussa raikkaus ja vahvuus ovat täydellisessä tasapainossa. Bergamotin, salvian ja inkiväärin nuotit antavat tuoksulle hohtavan valkoisen t-paidan tapaan omalaatuista mehukasta raikkautta, joka haastaa perinteet ja ylittää kaikki odotukset. Pohjatuoksun pehmeät palsamipihtan, setripuun ja merellisen ambran nuotit huokuvat hillittyä itsevarmuutta räätälöidyn mustan pikkutakin tapaan. Se on hienostunut, elegantti ja yllättävän voimakas. Tämä autenttinen ja uskalias mestariteos tarjoaa maskuliinisuudelle uuden määritelmän.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331