Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Black Opium Hair Mist 30 ml
Black Opium Hair Mist 30 ml

Black Opium Hair Mist 30 ml

Yves Saint Laurent

Black Opium -nainen on itsevarma ja rohkea. Hän kuvastaa uutta Yves Saint Laurent -henkeä. Hän on vapaa ja itsenäinen ja edustaa naisellisuutta ripauksella uskaliaisuutta.
41,25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Black Opium Hair Mist
p89987976
v89987977
Yves Saint Laurent
EUR
41.25

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Black Opium -nainen on itsevarma ja rohkea. Hän kuvastaa uutta Yves Saint Laurent -henkeä. Hän on vapaa ja itsenäinen ja edustaa naisellisuutta ripauksella uskaliaisuutta. Kukaan ei voi pysäyttää häntä uusien elämyksien metsästyksessä. Hänen houkuttelevista hiuksistaan jää leijumaan vastustamaton ja sensuelli tuoksu. Samaan aikaan vaalea ja tumma, energisoivaa mustaa kahvia ja kevyttä naisellista kukkaisuutta huokuva tuoksu on nyt saatavana hiussuihkeena, joka sisältää arganöljyä ja kaunistaa hiuksia.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331