Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt silmämeikit -20% myymälöissä ja osoitteessa kicks.fi. Ilmainen toimitus noutopisteelle!

Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan Ibrahimović Parfums -tuoksut kehitetään yhteistyössä maailman eturivin parfymöörien ja itsensä Zlatan Ibrahimovićin kanssa. Aivan kuten kaikki muukin mihin Zlatan ryhtyy, hän on sataprosenttisen omistautunut ja osallistuu prosessin kaikkiin vaiheisiin. Kaikki tuoksut ovat tulosta Zlatanin omista mieltymyksistään ja maustaan.

 Ensimmäinen tuoksu ZLATAN lanseerattiin vuonna 2015, jonka jälkeen on tullut vielä viisi ainutlaatuista tuoksua. Vuonna 2018 lanseerattiin Zlatan Sport - raikkaat urheilulliset tuoksut ja toiminnalliset tuotteet miehille ja naisille. Uutuutena sporttisarjassa on Zlatan Sport PRO, joka on tuoksu uudesta elämästä Los Angelesissa, yhdestä elämän askeleesta ja jatkuvasta matkasta eteenpäin.

Brändi
Ihotyyppi
Väri
Peittävyys
Lopputulos
Tuoksukategoria
Koostumus
Ominaisuus
Natural Choice
Tuoksunuotti
28 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331