Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Liquid Lipstick Ashton
Liquid Lipstick Ashton
Liquid Lipstick Ashton
ONLY AT KICKS

Liquid Lipstick Ashton

Anastasia

Liquid lipstick on voimakkaasti pigmenttiä sisältävä, koostumukseltaan nestemäinen huulipuna, jolla saat mattapintaisen lopputuloksen.
28 €
Ashton

Tuotearvostelut

Meri | 28.12.2018
Sävy: Heathers. Todella runsaspigmenttinen huulipuna. Itsellä kuivatti huulia todella paljon ja lähti nopeasti kulumaan huulten sisäreunoista. Plussaa kuitenkin tahraamattomuudesta.
Suvi | 12.03.2018
Todella pysyvä ja tahraamaton lopputulos. Kestää koko päivän. Plussaa erittäin hyvästä sävyvalikoimasta, tämän hetken lemppari on Ashton.
Karoliina | 11.03.2018
Pehmeä huulilla, eikä kuivata huulia. Levitys on helppoa kyseisellä aplikaattorilla ja sillä saa tasaisen lopputuloksen. Pigmentti on erittäin hyvä ja huulimeikki kestää koko päivän! Ehdottomasti yksi lemppari huulituotteistani.

Lisätietoja

Liquid lipstick on voimakkaasti pigmenttiä sisältävä, koostumukseltaan nestemäinen huulipuna, jolla saat mattapintaisen lopputuloksen. Levitä Anastasia Beverly Hills liquid lipstick tuotetta huuliisi tarkasti tuotteen applikaattorilla niin saat tunteja kestävän lopputuloksen.
- Ei-kuivattava koostumus
- Korkea pigmenttipitoisuus
- Peittävä tuote
-Helposti levittyvä koostumus
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331