Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

KICKSin yritysvastuu

Koska tähtäämme pitkäjänteiseen kestävään toimintaan, meidän tulee työskennellä tavoitteellisesti monien kysymysten parissa. Sen me teemme! Emme voi kuitenkaan tehdä kaikkea kerralla.

Voidaksemme priorisoida ja varmistaa, että keskitymme kaikkein tärkeimpiin aiheisiin, olemme keskusteluissamme sidoshenkilöidemme kanssa (asiakkaiden, työntekijöiden, omistajien, toimittajien ym.) määrittäneet neljä pääaluetta:

• Laajennamme ja parannamme tarjontaamme (esim. enemmän ekologisia, kestävään kehitykseen pohjautuvia tuotteita).

• Tuemme aktiivisesti sosiaalisesti kestävää yhteiskuntaa (CSR).

• Minimoimme toimintamme negatiivista vaikutusta (esim. energiankulutus, jätehuolto).

• Asetamme kestävyyteen liittyviä vaatimuksia toimittajillemme ja muille liikekumppaneillemme (esim. etiikka, ihmisoikeudet, työehdot).

Kestävän kehityksen neljä tärkeintä aluetta
KICKSin kestävään kehitykseen liittyvät tärkeimmät alueet ovat: kestävä tarjonta, yhteisöllisyys, kestävä toimittajaketju ja kestävä toiminta. Näistä kestävä tarjonta ja yhteisöllisyys ovat ne alueet, joilla voimme luoda eniten arvoa ja joissa KICKSin tulee olla johtava. KICKSin omistajalla Axel Johnsonilla on ollut pitkään tapana yhdistää yrityksen hyöty yhteiskunnalliseen hyötyyn. Siten sosiaalinen vastuu on sekä osa historiaamme että tärkeä osa tulevaa työtämme.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331