Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

KICKS yritysinfo

KICKS on Pohjoismaiden johtava kauneusketju, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin meikissä, tuoksuissa, ihonhoidossa ja hiustenhoidossa. Palvelu KICKSillä on henkilökohtaista ja inspiroivaa: ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaitelijat palvelevat 250 myymälässä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Kivijalkamyymälät ja verkkokauppa ovat saumattomasti yhdistetty modernilla omni channel -ratkaisulla. KICKSillä on lippulaivamyymälät Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Oslossa, ja se on osa Axel Johnson -konsernia.

KOULUTETTU HENKILÖSTÖ JA LAAJA VALIKOIMA
KICKS työllistää kauneusasiantuntijoita sekä koulutettuja meikkitaiteilijoita ja ihoterapeutteja, jotta saat parhaan mahdollisen avun ostaessasi. KICKSiltä löydät suurimmat ja klassiset tuotemerkit, kuten Biotherm, Clarins, Clinique, Dior, Elizabeth Arden, IsaDora, L’Oréal Paris, Lumene, Maybelline ja Nivea. Löydät myös KICKSin omia tuotemerkkejä, kuten BeautyAct by KICKS, Flaer, Atelier Rouge ja Skin Treat.

HISTORIA
Toukokuussa 2002 KICKS liittyi Axel Johnson AB:n, jonka omistaa Antonia Ax:son ja perhe.

KESTÄVÄ KEHITYS
Mielenterveys on meille KICKSissä sydäntä lähellä oleva asia, ja Beautiful Minds työmme kautta haluamme säilyttää pitkäjänteisen lähestymistavan vahvistaaksemme sekä asiakkaiden että työntekijöiden mielenterveyttä. Korostamalla mielenterveyttä haluamme auttaa dedramatisoimaan aihetta, jotta useammat ihmiset tuntevat olonsa mukavaksi puhua siitä. KICKS tukee myös mielenterveyden parissa työskenteleviä organisaatioita ja tekee yhteistyötä niiden kanssa.

Monet KICKSin asiakkaista haluavat tehdä tietoisia valintoja ostaessaan kauneustuotteita. KICKS on siksi kehittänyt Consciousin helpottamaan luonnonmukaisten, vegaanisten, reilun kaupan ja paikallisesti tuotettujen kauneustuotteiden löytämistä, ja jotka on valmistettu ympäristöä kunnioittaen.

Beauty Recycling Initiative -aloitteemme avulla haluamme minimoida kauneustuotteiden ympäristöjalanjäljen ja helpottaa niiden hävittämistä käytön jälkeen. Vuodesta 2017 lähtien kosmetiikkajätteitä on ollut mahdollista luovuttaa tuotemerkistä riippumatta valituissa KICKS-myymälöissä. Ohjaamme myös asiakkaitamme huolehtimaan kosmeettisista jätteistään oikein.

Yhdessä kanssasi haluamme luoda paremman ja kestävämmän tulevaisuuden.

KICKS everyday work aspires to engage with our customers, each other and the world around us. We execute with determination, precision and passion and we excel with ambition to always beat yesterday.

We promise that we inspire all people to explore their own beauty
We exist to set beauty free.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!
facebook.com/kicks
instagram.com/kicks.fi

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331