Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Tietosuojapolitiikka

KICKS Tietosuojaseloste

KICKS huolehtii henkilökohtaisesta yksityisyydestäsi. KICKS:in kävijöiden ja asiakkaiden luottamus on arvokasta KICKS:ille, ja siksi KICKS noudattaa tätä Tietosuojaselostetta, joka on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukainen. Tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten KICKS kerää ja käyttää henkilötietojasi. Selosteessa kuvataan myös sinun oikeutesi suhteessa KICKS:iin, sekä miten voit käyttää oikeuksiasi. Voit ottaa yhteyttä suoraan KICKS:iin, jos sinulla on kysymyksiä liittyen KICKS:in yksityisyydensuoja- tai tietosuojakäytäntöihin. On tärkeää, että tutustut Tietosuojaselosteeseen ja ymmärrät sen sisällön, ja miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn.

Tätä Tietosuojaselostetta sovelletaan henkilötietoihin, jotka on kerätty KICKS:in kotisivun kicks.fi (”kicks.fi”) kautta. Seloste koskee myös KICKS:in kanta-asiakasohjelmaan (”KICKS Club”) rekiste-röityneitä jäseniä sekä tilanteita, joissa henkilötietoja käsitellään fyysisessä myymälässä.

Tämän selosteen lisäksi sovelletaan kauppaehtoja kicks.fi-verkkosivulla tehtyihin ostoihin sekä KICKS Clubin jäsenehtoja.

Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

KICKS Kosmetikkedjan AB, yritystunnus 556432-9281 (”KICKS”), osoite Box 426, 101 28 STOCKHOLM, Sweden, on rekisterinpitäjä henkilötietojesi käsittelyssä. 

Mitä henkilötietoja KICKS käsittelee?

Henkilötiedot, jotka olet antanut KICKS:ille: Saatat antaa KICKS:ille tietoja itsestäsi, kun käytät KICKS:in palveluita esimerkiksi tehdessäsi ostoksia jossain fyysisessä KICKS-myymälässä, tehdessäsi ostoksia tai vieraillessasi kicks.fi-verkkosivulla, KICKS Clubin jäsenenä tai ottaessasi yhteyttä KICKS:iin KICKS Asiakaspalvelun kautta.

  • Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, sukupuoli, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, jne.; sekä
  • Tili- ja maksutiedot (ei kuitenkaan kortin numero tai CVC-koodi) ja laskutustiedot, jne.

Henkilötiedot, jotka KICKS on kerännyt sinusta: KICKS kerää henkilötietoja sinusta, kun käytät KICKS:in palveluita esimerkiksi tehdessäsi ostoksia jossain fyysisessä KICKS-myymälässä, tehdessäsi ostoksia tai vieraillessasi kicks.fi-verkkosivulla, KICKS Clubin jäsenenä tai ottaessasi yhteyttä KICKS:iin KICKS Asiakaspalvelun kautta.

  • Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, jne.;
  • Tiedot tuotteista ja/tai palveluista, joista olet kiinnostunut kicks.fi-verkkosivulla tekemiesi hakujen ja klikkausten perusteella;
  • Tiedot avautuvista sähköpostiviesteistä, jotka KICKS on lähettänyt sinulle ja siitä, mistä olet klikannut KICKS:iltä saamassasi sähköpostissa;
  • Tilaus-, osto- ja klikkaushistoriasi asiakkaana, jäsenenä ja vierailijana;
  • Puhelut, sähköpostit, chat- sekä sosiaalisen median viestit KICKS Asiakaspalveluun
  • Tiedot siitä, miten olet käyttänyt KICKS:in palveluita, kuten sivujen vastausaika, latausvirhe, miten päädyit ja lähdit sivulta;
  • Asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimusten tulokset;
  • Laitteen tiedot, kuten IP-osoite, kieliasetukset, laitteen maantieteelliset tiedot ja selaimen asetukset;
  • Kuva/videotallennus kameravalvonnasta

Henkilötiedot, jotka KICKS on kerännyt kolmannelta osapuolelta: KICKS käyttää joissain tapauksissa muista lähteistä saamiaan henkilötietoja, esimerkiksi osoitetietojen päivittämiseksi väestökirjanpitorekisteristä valtuutetun välittäjän kautta. Lisäksi käytetään mainosverkkoa, analysointityökalua tai kolmansia osapuolia, jotka auttavat KICKS:iä ymmärtämään käyttäjien toimintaa ja preferenssejä. Mainostaja voi esimerkiksi antaa KICKS:ille tietoja siitä, mitä tapahtui mainoksen klikkauksen jälkeen, jotta KICKS voi arvioida mainosten tehokkuutta ja tehdä niistä merkityksellisempiä sinulle asiakkaana.

Jos toivot rekisteriotetta siitä, mitä tietoja KICKSillä sinusta on, täytä tämä lomake.

Tarkoitus ja oikeudellinen perusta sille, että KICKS käsittelee henkilötietojasi

KICKS käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten täyttääkseen kanssasi tekemämme sopimuksen tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin, joita pyydät ennen sopimuksen tekemistä:

  • Vahvistaakseen henkilöllisyytesi ja tarkistaakseen henkilö- ja yhteystietosi; 
  • Hallinnoidakseen tilaustasi ja asiakassuhdettasi, esimerkiksi KICKS:in palveluja koskevien tietojen antamiseksi sinulle;
  • Hallinnoidakseen jäsenyyttäsi ja käyttäjätiliäsi jäsenehtojesi mukaisesti KICKS Clubissa ja siihen liittyviä lähetyksiä, kuten bonussekkejä; 
  • Voidakseen lähettää yleisiä tarjouksia ja suoramarkkinointia KICKS Clubin jäsenehtojen mukaisesti;
  • Tarjotakseen sinulle henkilökohtaisesti mukautetun asiakaskokemuksen, kiinnostavia tarjouksia sekä sinulle merkityksellisiä ilmoituksia KICKS Clubin jäsenehtojen mukaisesti; sekä
  • Analysoidakseen tietoja KICKS:in sitoumusten täyttämiseksi KICKS Clubin jäsenehtojen mukaisesti

KICKS käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten täyttääkseen lakisääteiset velvollisuutensa:

  • Noudattaakseen soveltuvaa lainsäädäntöä sekä täyttääkseen oikeudelliset sitoumuksensa (esimerkiksi ottaen huomioon kirjanpitolain, tuotevastuulain sekä kuluttajaoikeudellisen lain-säädännön vaatimukset ja henkilötietojen suojan IT-järjestelmissä); sekä
  • Estääkseen väärinkäytöksiä, kuten petoksia ja identiteettivarkauksia

KICKS käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten intressivertailun nojalla:

  • Mikäli et ole KICKS Club -jäsen, voidakseen lähettää tarjouksia ja suoramainontaa, sekä yleisiä että henkilökohtaisesti mukautettuja;
  • Asiakas- ja markkina-analyysia varten sekä parantaakseen palveluitamme sinulle siten, että ne esitellään tehokkaasti; 
  • Tarjotakseen sinulle tarvitsemaasi asiakaspalvelua ja -tukea palveluitamme koskien;
  • Voidakseen käsitellä ja toteuttaa osallistumiset mahdollisiin kilpailuihin ja tapahtumiin; 
  • Voidakseen arvioida, kehittää ja parantaa yrityksen palveluita, tuotteita ja järjestelmiä asiakasyhteisöä varten; sekä
  • Estääkseen palvelun väärinkäytön, laittomat kirjautumiset sekä estääkseen ja tiedottaakseen yritystä vastaan tehdyistä rikkomuksista

KICKS:in tai kolmannen osapuolen oikeutettu intressi henkilötietojesi käsittelemiseen intressivertailun perusteella on tarjota parempi asiakas- tai ostokokemus sekä antaa palvelua sellaisten erilaisten palveluiden muodossa, jotka ovat relevantteja sinulle sekä henkilökohtaisesti mukautettuja tarjouksia ja viestintää. Lisäksi yksi intressi on pitää KICKS:in palvelut ajanmukaisina, minkä takia KICKS:in on analysoitava palveluiden käyttöä voidakseen tehdä parannuksia sinulle asiakkaana. Myös turvallisuus on oikeutettu intressi KICKS:ille. KICKSin oikeutettu intressi käyttää kameravalvontaa on estää, ehkäistä ja tutkia meitä tai asiakkaitamme kohtaan kohdistettuja rikkomuksia. Kameravalvonta tehdään vain sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa.

Lisäksi KICKS käsittelee henkilötunnustasi varmistaakseen henkilöllisyytesi ja päivittääkseen osoitteesi jäsenrekisteriin. Henkilötunnuksen käyttäminen henkilöllisyyden varmistamiseksi on ainoa tapa varmistua siitä, etteivät rahanarvoiset edut, kuten bonussekit, joudu vääriin käsiin ja että ainoastaan oikea henkilö voi käyttää niitä.

Jos et luovuta tarvittavia henkilötietojasi KICKS:ille, KICKS:illä ei ole mahdollisuutta täyttää sopimustamme tai suorittaa KICKS:in sitoumuksia suhteessa sinuun.

Ketkä voivat päästä käsiksi henkilötietoihisi?

KICKS saattaa luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi valittujen kolmansien osapuolien kanssa seuraavalla tavalla. Ryhdymme kohtuullisiin teknisiin, organisatorisiin ja oikeudellisiin toimenpiteisiin soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ollaksemme varmoja siitä, että henkilötietojasi käsitellään turvallisella tavalla luovutettaessa tai jaettaessa henkilötietoja kolmansien osapuolien kanssa.

CRM-järjestelmän ja asianhallinnan järjestelmätoimittajat. Voidakseen hallinnoida KICKS Clubia ja henkilötietoja, joita tarvitaan asiakassuhteen hallitsemiseksi ja tarjouksien esittämiseksi KICKS Clubin jäsenille.   

Osoitetietojen toimittajat sekä painatus ja jakelu. KICKS käyttää valtuutettuja toimittajia osoitetietojesi automaattiseksi hakemiseksi ja päivittämiseksi väestökirjanpidossa. Myös painatusta ja jakelua tarjoavia toimittajia käytetään.

Maksuja käsittelevät yhteistyökumppanit. KICKS:in asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelemisessä käytetään apuna toimittajia nopean ja turvallisen maksamisen varmistamiseksi sinulle.

Myynnin yhteydessä. KICKS voi jakaa tietojasi kolmansille osapuolille:

  • Siinä tapauksessa, että KICKS myy tai ostaa toimintaa tai omaisuutta, KICKS voi luovuttaa henkilötietojasi tällaisen toiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle; sekä
  • Jos kolmas osapuoli hankkii KICKS:in tai merkittävän osan KICKS:in omaisuudesta, voidaan KICKS:in asiakkaiden henkilötietoja jakaa.

Mitä KICKS ei tule tekemään henkilötiedoillasi: KICKS ei tule myymään henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

Missä KICKS käsittelee henkilötietojasi?

KICKS ja KICKS:in toimittajat ja yhteistyökumppanit käsittelevät pääsääntöisesti henkilötietojasi EU/ETA-alueella. Mikäli henkilötietoja käsitellään EU/ETA-alueen ulkopuolella, on olemassa joko EU:n komission päätös siitä, että kyseinen kolmas maa turvaa vastaavan suojatason tai soveltuvat suojatoimenpiteet, jotka varmistavat oikeuksiesi suojan. Esimerkkejä sopivista suojatoimenpiteistä ovat vastaanottajamaassa hyväksyttävät käytännesäännöt, vakiosopimuslausekkeet, sitovat yrityksen sisäiset säännöt tai Privacy Shield. Jos haluat kopion niistä suojatoimenpiteistä, joihin KICKS on ryhtynyt tai tietoa siitä, missä ne on suoritettu, voit saada tiedot ottamalla yhteyttä KICKS:iin niillä tavoilla, jotka on esitetty otsikon ”Yhteystiedot” alla. 

Kuinka kauan KICKS käsittelee henkilötietojasi?

KICKS käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen varsinaisen käsittelyn tavoitteen perusteella. Tämä voi tarkoittaa niin pitkää aikaa kuin on tarpeen suorittaaksemme sopimuksellisen sitoumuksemme sinua kohtaan ja kuin lakisääteiset säilytysajat edellyttävät. Kun KICKS käsittelee tietojasi muuhun tarkoitukseen kuin sopimuksellisiin sitoumuksiimme, esimerkiksi täyttääkseen kirjanpito- tai kuluttajaoikeudellisen lainsäädännön vaatimukset, KICKS käsittelee tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen kunkin tavoitteen perusteella. Niissä tapauksissa, joissa KICKS käsittelee henki-lötietojasi intressivertailun nojalla, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä.

Voimassa olevan lainsäädännön mukaan KICKS:illä on oikeus säilyttää yhteystietojasi suoramarkkinointia varten tietyn ajan ostoksesi tai sopimuksemme päättymisen jälkeen. Kyseisen ajan pituus vaihtelee sen mukaan, mitä sopimus koskee. KICKS voi siten säilyttää yhteystietojasi lähettääkseen sinulle suoramarkkinointia sinä aikana, joka on voimassa olevan tietosuojalainsäädännön, markkinointilainsäädännön ja käytännön mukainen.

Jos/kun olet nimenomaisesti antanut suostumuksesi suoramarkkinoinnin vastaanottamiseen, KICKS käsittelee henkilötietojasi, jotka on rekisteröity suoramarkkinointitarkoituksiin siihen saakka, kunnes poistat itsesi rekisteristä tai ilmoitat KICKS:ille, ettet enää halua vastaanottaa suoramarkkinointia. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä KICKS Asiakaspalveluun tai Omien sivujesi kautta, jos olet jäsen.

Kun olet rekisteröitynyt KICKS Clubin jäseneksi, KICKS käsittelee henkilötietojasi siihen saakka, kunnes poistat jäsentilisi tai muuten pyydät KICKS:iä poistamaan tietyt tiedot. Poistamme kuitenkin aina jäsentilisi, jos et ole käyttänyt palvelua 24 kuukauteen. Ostoshistoria poistetaan joka tapauksessa 24 kuukauden kuluttua ostoksen suorittamisesta.

Myymälän kameravalvonnassa nauhoitettu materiaali säilytetään korkeintaan 30 päivää. Poikkeuksena, jos materiaalista tulee poliisi tutkinnan kohde, tällöin materiaali tulee tallentaa siksi aikaa, kun poliisi sitä tarvitsee.

Henkilötietojasi voidaan säilyttää kauemmin kuin edellä on esitetty siinä määrin kuin KICKS on velvollinen tekemään sen lainsäädännön, asetusten tai viranomaisen päätöksen nojalla.

Miten KICKS suojaa henkilötietosi?

KICKS ryhtyy niihin teknisiin ja organisatorisiin suojatoimenpiteisiin, joita lainsäädäntö edellyttää sen varmistamiseksi, ettei henkilötietojasi muuteta, etteivät ne katoa tai tuhoudu tai etteivät asiattomat pääse niihin käsiksi. Suojatoimenpiteemme muuttuvat tekniikan kehittyessä ja parantuessa. 

Sinun oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön nojalla sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi KICKS käsittelee. Esimerkkejä tällaisesta tiedosta ovat tieto siitä, mihin kategoriaan kuuluvia henkilötietoja ja mitä henkilötietoja tarkalleen KICKS käsittelee, ja mitä tarkoitusta varten KICKS käyttää henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjausta siten, että virheelliset henkilötiedot korjataan.

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista sekä oikeus vastustaa sitä, että KICKS käsittelee henkilötietojasi. Nämä oikeudet eivät tosin ole ehdottomia. Oikeudesta saada tiedot poistettua voidaan poiketa esimerkiksi, jos henkilötiedot ovat välttämättömiä tavoitteen saavuttamiseksi tai, jos KICKS:illä on oikeudellinen velvollisuus säilyttää henkilötietoja. Voidakseen jatkaa tietojen käsittelemistä väitteen jälkeen KICKS:in on osoitettava, että KICKS:in oikeutettu intressi on suurempi kuin sinun intressisi siihen, ettei tietojasi käsitellä.

Sinulla on myös tietyin edellytyksin oikeus saada KICKS:ille luovuttamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus luovuttaa kyseiset tiedot toiselle henkilötietovastaavalle.

Sinulla on lisäksi milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä yleiseen ja henkilökohtaisesti mukautettuun suoramarkkinointiin ja asiakastietojen analysointiin.

Kaikki viestintä ja toimenpiteet, joihin KICKS ryhtyy oikeuksiesi johdosta, ovat maksuttomia. KICKS pidättää oikeuden joko periä kohtuullinen maksu, joka kattaa hallinnolliset kustannukset tietojen antamiseksi taikka pyydetyn toimenpiteen toteuttamiseksi, tai olla täyttämättä pyyntöä sellaisten pyyntöjen kohdalla, jotka ovat selvästi perusteettomia tai kohtuuttomia. KICKS:in yhteystiedot on esitetty Tietosuojaselosteen viimeisessä osassa.

Mikäli sinulla on huomautettavaa liittyen KICKS:in suorittamaan henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus tehdä kantelu Ruotsin tietosuojalautakunnalle (svenska Datainspektionen) tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yrityksen henkilötietojen käsittelyä.

Jos toivot rekisteriotetta siitä, mitä tietoja KICKSillä sinusta on, täytä tämä lomake.

Miten KICKS käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita?

KICKS käyttää evästeitä ja vastaavia jäljitystekniikoita (”evästeet”) tuottaakseen räätälöidyn ja sujuvan online-kokemuksen ja parantaakseen kokemustasi KICKS:in palveluista. KICKS käyttää evästeitä kicks.fi-verkkosivulla ja KICKS:in palveluissa. Seuraavaksi kerrotaan, miten KICKS käyttää evästeitä ja mitä valintoja voit tehdä evästeisiin liittyen.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä, kirjaimista ja numeroista koostuvia tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkopalvelimestamme ja tallennetaan selaimeesi tai laitteeseesi. KICKS käyttää erilaisia evästeitä:

  • Istuntokohtainen eväste on väliaikainen eväste, joka vanhenee, kun suljet selaimesi tai laitteesi.
  • Pysyvä eväste on eväste, joka säilyy tietokoneellasi siihen asti, kunnes poistat sen tai se vanhenee. 
  • Ensimmäisen osapuolen evästeen asettaa se verkkosivu, jossa vierailet. 
  • Kolmannen osapuolen evästeen asettaa kolmannen osapuolen verkkosivu. KICKS käyttää näitä ensisijaisesti analysointia varten (esimerkiksi Google Analytics). 
  • Vastaavat tekniikat ovat tekniikoita, jotka tallentavat tietoa selaimellasi tai laitteellasi evästeitä muistuttavalla tavalla.

Google Analyticsin käyttö

Yhtenä osana KICKS:in markkinointia KICKS analysoi tietoja liittyen kicks.fi-verkkosivun käyttöön ja toimintaan KICKS:in sivuilla sosiaalisissa medioissa. Google Analytics:in avulla voimme esimerkiksi analysoida käyttäytymistä tuottaaksemme relevantimpia mainoksia ja tarjouksia sekä kehittää KICKS:in tuotteita ja palveluita. Lisäksi Google Analytics auttaa arvioimaan kicks.fi-verkkosivun käyttöä ja palveluita, jotka liittyvät verkkosivutoimintaan ja verkon käyttöön.

Miksi KICKS käyttää evästeitä?

KICKS:in käyttämät evästeet parantavat tavanomaisesti niitä palveluita, joita KICKS tarjoaa sinulle. Jotkin KICKS:in palvelut tarvitsevat evästeitä toimiakseen asianmukaisesti, kun taas muut parantavat sinulle tarjottavia palveluita. KICKS käyttää evästeitä kokonaisvaltaiseen analyyttiseen informaatioon koskien sinun käyttämiäsi KICKS:in palveluita. KICKS käyttää evästeitä tallentaakseen toiminnallisia asetuksia, kuten kieli ja muut tiedot. KICKS käyttää myös evästeitä, jotka mahdollistavat sen, että KICKS voi suunnata sinulle relevanttia mark-kinointia. 

Mahdollisuus ohjata evästeiden käyttöä

Voit muuttaa evästeiden käyttöä ja laajuutta koskevia asetuksia selaimessasi tai laitteessasi. Mene selaimesi tai laitteesi asetuksiin saadaksesi enemmän tietoa siitä, kuinka muutat evästeitä koskevia asetuksia. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä ainoastaan ensimmäisen osapuolen evästeet tai poistaa evästeet, kun suljet selaimesi. Huomaathan, että osa KICKS:in palveluista ei välttämättä toimi, jos estät tai poistat evästeet.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

KICKS pidättää oikeuden muuttaa tätä Tietosuojaselostetta. Selosteen ehtojen muutoksista kerrotaan kicks.fi-verkkosivulla kuukausi ennen muutoksen voimaantuloa. Kullakin hetkellä voimassa olevat ehdot ovat saatavilla osoitteessa www.kicks.fi/tietosuojapolitiikka.

KICKS:in yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien KICKS:in suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä tai haluat käyttää jotain oikeuttasi liittyen KICKS:in suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn, voit ottaa yhteyttä KICKS:iin jäljempänä esitettyjen tietojen mukaisesti. Jos et halua vastaanottaa sähköposteja tai viestintää, jos olet jäsen, voit kirjautua Omille sivuille ja poistaa itsesi postituslistalta tai ottaa yhteyt-tä KICKS Asiakaspalveluun. Voit myös poistaa itsesi rekisteristä sillä välineellä, jolla vastaanotit viestinnän.

Osoite:

Kundservice / Asiakaspalvelu
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm, Sweden

Sähköposti: asiakaspalvelu@kicks.fi
Puhelin: 09-34 89 331
Verkkosivu: kicks.fi/asiakaspalvelu


Tietosuojaseloste päivitetty 30. elokuuta 2018.

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018