Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tietosuojapolitiikka

KICKS Tietosuojaseloste

KICKS huolehtii henkilökohtaisesta yksityisyydestäsi. Vierailijoiden ja asiakkaiden luottamus on KICKSille tärkeää, ja siksi noudatamme tätä Tietosuojaselostetta, joka on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukainen. Täältä saat tietoa siitä, miten KICKS kerää ja käyttää henkilötietojasi. Selosteessa kuvataan myös sinun oikeutesi suhteessa KICKSiin, sekä miten voit käyttää oikeuksiasi. Voit ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä liittyen KICKSin yksityisyydensuojaan tai tietosuojakäytäntöihin.

Tietosuojakäytäntöä sovelletaan henkilötietoihin, jotka kerätään KICKSin kotisivun kicks.fi (”kicks.fi”) kautta. Tämä koskee myös henkilötietoja, jotka olet ilmoittanut rekisteröityessäsi jäseneksi kanta-asiakasohjelmaamme (”KICKS Club”) sekä tilanteita, joissa henkilötietoja käsitellään fyysisessä myymälässä.

Tämän käytännön lisäksi sovelletaan kauppaehtoja kicks.fi -sivustolla tehtyihin ostoihin ja KICKS Clubin jäsenehtoja.


Kuka on vastuussa henkilötiedoistasi?

KICKS Kosmetikkedjan AB, yritystunnus 556432-9281 (”KICKS”), osoite: Box 426, 101 28 STOCKHOLM, on henkilötietovastaava, joka vastaa henkilötietojesi käsittelystä.


Mitä henkilötietoja Kicks käsittelee?

KICKSille antamasi henkilötiedot

Saatat antaa KICKSille tietoa itsestäsi, kun käytät KICKSin palveluita, esimerkiksi tehdessäsi ostoksia jossakin fyysisessä myymälässä, tehdessäsi ostoksia tai vieraillessasi osoitteessa kicks.fi, KICKS Clubin jäsenenä tai kun otat meihin yhteyttä KICKSin Asiakaspalvelun kautta. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat:

• Henkilö- ja yhteystiedot, kuten nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, sukupuoli, lasku- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero jne; sekä
• Tili- ja maksutiedot (ei kuitenkaan kortin numero ja CVC-koodi), laskutustiedot jne.

Henkilötiedot, jotka KICKS on kerännyt sinusta

KICKS kerää henkilötietoja sinusta, kun käytät KICKSin palveluita, esimerkiksi tehdessäsi ostoksia jossakin fyysisessä myymälässä, tehdessäsi ostoksia tai vieraillessasi osoitteessa kicks.fi, KICKS Clubin jäsenenä tai kun otat meihin yhteyttä KICKSin Asiakaspalvelun kautta. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat:

• Nimi, syntymäpäivä, henkilötunnus, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero jne.
• Tiedot tuotteista ja/tai palveluista, joista olet kiinnostunut kicks.fi-verkkosivulla tekemiesi hakujen ja klikkausten perusteella;
• Tiedot avatuista sähköpostiviesteistä, joita KICKS on lähettänyt sinulle ja siitä, mitä olet klikannut sähköpostiviestissä;
• Tilaus-, osto- ja klikkaushistoriasi asiakkaana, jäsenenä ja vierailijana;
• Puhelut, sähköpostit, chat sekä sosiaalisen median viestit KICKSin Asiakaspalveluun
• Tiedot siitä, miten olet käyttänyt KICKSin palveluita, kuten sivujen vasteaika, latausvirheet, miten päädyit ja lähdit sivulta jne;
• Asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimusten tulokset;
• Laitteen tiedot, kuten IP-osoite, kieliasetukset, laitteen maantieteelliset tiedot ja selaimen asetukset; sekä
• Kameravalvonnan kuva/videotallennus

Henkilötiedot, joita KICKS on kerännyt kolmannelta osapuolelta

Tietyissä tapauksissa KICKS käyttää muista lähteistä saamiaan henkilötietoja, esimerkiksi päivittääkseen osoitetietoja väestörekisteristä valtuutetun toimittajan kautta. Lisäksi käytetään mainosverkkoa, analysointityökaluja tai kolmansia osapuolia, jotka auttavat KICKSiä ymmärtämään käyttäjien toimintaa ja mieltymyksiä. Mainostaja voi esimerkiksi antaa KICKSille tietoja siitä, mitä tapahtui mainoksen klikkaamisen jälkeen, jotta KICKS voi arvioida mainosten tehokkuutta ja tehdä niistä relevantimpia sinulle asiakkaana.

Lisätietoa henkilötunnuksesta
KICKS käsittelee henkilötunnustasi varmistaakseen henkilöllisyytesi ja päivittääkseen jäsenrekisterin postiosoitteellasi. Henkilötunnuksen käyttäminen tunnistamisen varmistamiseen on ainoa tae siitä, että arvopaperit, kuten bonussekit, eivät päädy vääriin käsiin, vaan niitä käyttävät oikeat henkilöt.

Lisätietoa suojatusta henkilöllisyydestä
KICKS ei lähetä postia jäsenille, joilla on suojattu henkilöllisyys. Jos olet ilmoittanut puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen KICKSin verkkosivulla Minun Sivuni -osiossa, tulet jatkossakin saamaan viestejä sähköpostitse ja tekstiviestillä. Voit muokata näiden viestien asetuksia kirjautumalla sisään Minun Sivuni -osioon.


Henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste

KICKS käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen lakisääteiset velvollisuutensa seuraavia tarkoituksia varten

• Noudattaakseen soveltuvaa laisäädäntöä sekä täyttääkseen oikeudelliset sitoumuksensa, esim. kirjanpitolaki, tuotevastuulaki, kuluttajalainsäädäntö ja henkilötietojen suojaus IT-järjestelmissä; sekä
• Estääkseen väärinkäytöksiä, kuten petoksia ja identiteettivarkauksia

KICKS käsittelee henkilötietojasi voidakseen täyttää kanssasi tekemän sopimuksen tai ryhtyäkseen tarvittaviin toimenpiteisiin, joita pyydät ennen sopimuksen tekemistä.

Ostaessasi KICKS-tuotteita tai käyttäessäsi KICKS-palveluita:

• Vahvistaakseen henkilöllisyytesi ja tarkistaakseen henkilö- ja yhteystietosi; sekä
• Tilauksesi ja asiakassuhteesi hallinnointiin, esim. KICKSin tarjoamia palveluita koskevien tietojen antamiseksi sinulle

KICKS Clubin jäsenenä sinun ja KICKSin välisenä sopimuksena:

• Voidakseen käsitellä jäsenyyttäsi ja käyttäjätiliäsi KICKS Clubin jäsenehtojen mukaisesti, esim. bonussekkien lähettämistä varten;
• Voidakseen lähettää yleisiä jäsentarjouksia;
• Tarjotakseen sinulle henkilökohtaisesti mukautetun asiakaskokemuksen, kiinnostavia tarjouksia ja sinulle merkityksellisiä ilmoituksia; sekä
• Analysoidakseen tietoja, kuten ostohistoriaa, täyttääkseen KICKSin jäsenehtojen mukaiset sitoumukset

Jos et luovuta kyseistä sopimusta varten tarvittavia henkilötietoja, KICKS ei voi täyttää sinuun liittyviä velvoitteitaan.

KICKS käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten intressivertailun nojalla:

• Tarjotakseen sinulle tarvitsemaasi asiakaspalvelua ja -tukea palveluitamme koskien;
• Voidakseen käsitellä ja toteuttaa osallistumiset mahdollisiin kilpailuihin ja tapahtumiin; sekä
• Jos olet KICKS Clubin jäsen tai olet tehnyt ostoksia Kicksiltä: Voidakseen lähettää suoramarkkinointia, sekä yleisiä että henkilökohtaisesti mukautettuja

Tällaisissa tapauksissa KICKSin oikeutettu intressi henkilötietojesi käsittelyyn on voida tarjota entistä parempi asiakas- ja ostokokemus sekä tarjota erilaisia palveluita sekä henkilökohtaisesti mukautettuja tarjouksia ja relevanttia viestintää.


• Asiakas- ja markkina-analyysia varten sekä parantaakseen palveluitamme sinulle siten, että ne esitellään tehokkaasti; sekä
• Voidakseen arvioida, kehittää ja parantaa yrityksen palveluita, tuotteita ja järjestelmiä asiakasyhteisöä varten

Oikeutetun intressin mukaisesti KICKS haluaa pitää palvelut ajanmukaisina, minkä vuoksi meidän on analysoitava palveluiden käyttöä voidaksemme tehdä parannuksia sinulle asiakkaana.


• Estääkseen palvelun väärinkäytön, laittomat kirjautumiset sekä estääkseen ja tiedottaakseen yritystä vastaan tehdyistä rikkomuksista; sekä
• Petosten tai muiden lakisääteisten rikkomusten selvittämiseksi tai estämiseksi esim. myymälässä tapahtuvan kameravalvonnan avulla

Turvallisuus on KICKSille erittäin tärkeää. Esimerkiksi yllä mainitun kameravalvonnan tarkoituksena on estää, ehkäistä ja tutkia meitä tai asiakkaitamme kohtaan kohdistettuja rikkomuksia. Kameravalvonta tehdään vain sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa, esim. tällä hetkellä kameravalvontalaki (2018:1200).

KICKS käsittelee henkilötietojasi suostumuksesi perusteella seuraaviin tarkoituksiin

• Tarjotakseen räätälöidyn ja joustavan online-kokemuksen ja parantaakseen käyttökokemuksiasi KICKSin palveluista sen jälkeen, kun olet hyväksynyt KICKSin evästeiden käytön; sekä
• Voidakseen lähettää tarjouksia ja suoramarkkinointia, sekä yleisiä että henkilökohtaisesti mukautettuja

Kicksin evästekäytännöt on esitelty jäljempänä tällä sivulla.


Ketkä voivat päästä käsiksi henkilötietoihisi?

KICKS saattaa luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi valittujen kolmansien osapuolien kanssa seuraavalla tavalla.

CRM-järjestelmän ja asianhallinnan järjestelmätoimittajat. Voidakseen hallinnoida KICKS Clubia ja henkilötietoja, joita tarvitaan asiakassuhteen hallintaan ja tarjousten esittämiseksi jäsenille.

Osoitetietojen toimittajat sekä painatus ja jakelu. KICKS käyttää valtuutettuja toimittajia osoitetietojesi automaattiseen noutamiseen ja päivittämiseen väestörekisteristä. Myös painatusta ja jakelua tarjoavia toimittajia käytetään.

• Maksuja käsittelevät yhteistyökumppanit. KICKSin asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelemisessä käytetään apuna toimittajia nopean ja turvallisen maksun varmistamiseksi.

• Myynnin yhteydessä.
o Jos KICKS myy tai ostaa liiketoimintaa tai omaisuutta, KICKS voi luovuttaa henkilötietojasi tällaisen toiminnan tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle.
o Jos kolmas osapuoli ostaa KICKSin tai merkittävän osan sen omaisuudesta, asiakkaiden henkilötietoja voidaan jakaa.

Ryhdymme asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin turvallisuustoimiin sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti, kun tietoja siirretään tai jaetaan kolmansien osapuolten kanssa.


Missä KICKS käsittelee henkilötietojasi?

KICKS ja sen toimittajat ja yhteistyökumppanit käsittelevät henkilötietoja pääsääntöisesti EU/ETA-alueella. Jos henkilötietoja käsitellään EU-/ETA-alueen ulkopuolella, on olemassa EU:n komission päätös siitä, että kyseinen kolmas maa varmistaa riittävän suojaustason. Vaihtoehtoisesti KICKS varmistaa, että oikeutesi suojataan asianmukaisilla suojatoimilla. Esimerkkejä sopivista suojaustoimista ovat vastaanottajamaassa hyväksyttävät käytännesäännöt tai se, että yritys ja sen yhteistyökumppani ovat solmineet sopimuksen jonkin EU-komission asettaman vakiosopimuslausekkeen pohjalta.

Jos haluat lisätietoja KICKSin toteuttamista suojaustoimista tai tietoa siitä, missä ne on suoritettu, voit saada tiedot ottamalla yhteyttä KICKSiin kohdassa Yhteystiedot esitetyillä tavoilla.


Kuinka kauan KICKS käsittelee henkilötietojasi?

KICKS käsittelee henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen varsinaisen käsittelyn tavoitteen kannalta. Tämä voi tarkoittaa niin pitkää aikaa kuin on tarpeen suorittaaksemme sopimuksellisen sitoumuksemme sinua kohtaan tai niin kauan kuin lakisääteiset säilytysajat edellyttävät.

Alla on esimerkkejä määritellyistä säilytysajoista ja tekijöistä, jotka on määritetty päätettäessä säilytysajoista tietyntyyppisten käsittelyiden yhteydessä.

1. Esimerkkejä tarkoituksista: Petosten tai muiden lakisääteisten rikkomusten selvittämiseksi tai estämiseksi esimerkiksi myymälän kameravalvonnan avulla.

Kuinka kauan tietoja säilytetään? Kameravalvonnasta tallennettua materiaalia säilytetään myymälässä enintään 30 päivää. Poikkeuksena on, jos materiaalista tehdään rikosilmoitus, sillä materiaalia on säilytettävä niin kauan kuin poliisi tarvitsee materiaalia.


2. Esimerkkejä tarkoituksista: Sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi tai lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi:

Kuinka kauan tietoja säilytetään? Tämä riippuu lainsäädännöstä! Useimmiten noudatettavia lakeja ovat kirjanpitolaki, kuluttajalainsäädäntö tai tuotevastuuta koskevat lait. Toisin sanoen henkilötietojasi säilytetään siinä määrin kuin KICKS on velvollinen tekemään sen lain, asetuksen tai viranomaispäätöksen mukaisesti.

3. Esimerkkejä tarkoituksista: Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi

Kuinka kauan tietoja säilytetään? Kun olet rekisteröitynyt KICKS Clubin jäseneksi, KICKS käsittelee henkilötietojasi siihen saakka, kunnes poistat jäsentilisi tai muuten pyydät KICKSiä poistamaan tietyt tiedot. Poistamme kuitenkin aina jäsentilisi, jos et ole käyttänyt sitä 24 kuukauteen.

Ostohistoria poistetaan joka tapauksessa viimeistään 24 kuukauden kuluttua ostoksen suorittamisesta.

4. Esimerkkejä tarkoituksista: Voidakseen lähettää tarjouksia ja suoramarkkinointia, sekä yleisiä että henkilökohtaisesti mukautettuja

Kuinka kauan tietoja säilytetään? KICKS käsittelee suoramarkkinointia varten rekisteröityjä henkilötietoja siihen saakka, kunnes poistat itsesi rekisteristä, peruutat mahdollisesti antamasi suostumuksen tai ilmoitat KICKSille, että et enää halua vastaanottaa suoramarkkinointia. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä KICKS Asiakaspalveluun tai jäsenenä Minun Sivuni -osiossa osoitteessa kicks.fi.

Edellä olevissa esimerkeissä haluamme selventää, miten KICKSin säilytysajat määritellään. Lähtökohtana on, että KICKS käsittelee tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen kyseistä tarkoitusta varten. Miten KICKS suojaa henkilötietojasi?

KICKS ryhtyy niihin teknisiin ja organisatorisiin suojatoimenpiteisiin, joita lainsäädäntö edellyttää varmistaakseen, että henkilötietojasi ei käsitellä, tuhota tai käsitellä luvattomasti. Yrityksen suojatoimenpiteet muuttuvat tekniikan kehittyessä ja parantuessa.


Sinun oikeutesi

Oikeus saada tiedot ja oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi KICKS käsittelee. Esimerkkejä tällaisista tiedoista ovat tieto siitä, mihin kategoriaan kuuluvia henkilötietoja KICKS käsittelee ja mitä tarkoitusta varten KICKS käyttää henkilötietoja. Sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten henkilötietojen korjaamista.

Oikeus tietojen poistamiseen (”oikeus tulla unohdetuksi”) ja oikeus rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai rajoittamista sekä oikeus vastustaa sitä, että KICKS käsittelee henkilötietojasi. Nämä oikeudet eivät kuitenkaan ole ehdottomia. Esimerkkejä poistoon liittyvistä poikkeuksista ovat henkilötiedot, jotka ovat välttämättömiä tavoitteen saavuttamiseksi, tai jos KICKSillä on oikeudellinen velvollisuus säilyttää henkilötietoja.


Oikeus rekisteriotteeseen ja tietojen siirtämiseen

Sinulla on myös tietyin edellytyksin oikeus saada KICKSille luovuttamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus luovuttaa ne toiselle henkilötietovastaavalle. Jos haluat rekisteriotteen, josta käy ilmi, mitä tietoja KICKS:illä on sinusta, täytä tämä lomake.


Oikeus vastustaa käyttöä

Jos KICKS käsittelee henkilötietojasi intressivertailun nojalla, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä. Käsittely päättyy vastustuksesi huomioon ottaen, ellei KICKS pysty osoittamaan pakottavia oikeudellisia syitä, jotka ovat painavampia kuin sinun intressisi siihen, että henkilötietojasi ei käsitellä.

Sinulla on lisäksi milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä yleiseen ja henkilökohtaisesti mukautettuun suoramarkkinointiin ja asiakastietojen analysointiin. Tässä tapauksessa KICKS lopettaa suoramarkkinoinnin.


Muuta

Kaikki viestintä ja toimenpiteet, joihin KICKS ryhtyy oikeuksiesi vuoksi, ovat maksuttomia. KICKS pidättää itsellään oikeuden joko periä kohtuullinen maksu, joka kattaa hallinnolliset kustannukset tietojen antamiseksi tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamiseksi tai olla täyttämättä pyyntöä sellaisten pyyntöjen kohdalla, jotka ovat selvästi perusteettomia tai kohtuuttomia. KICKSin yhteystiedot löytyvät Tietosuojaselosteen viimeisestä osasta.

Jos haluat valittaa KICKSin henkilötietojen käsittelystä, sinulla on oikeus tehdä valitus Ruotsin tietosuojavirastolle tai muulle toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, joka valvoo yritysten henkilötietojen käsittelyä.


KICKS käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita

KICKS käyttää evästeitä ja vastaavia jäljitystekniikoita (”evästeet”) tarjotakseen räätälöidyn ja joustavan online-kokemuksen ja parantaakseen käyttökokemustasi KICKSin palveluista. KICKS käyttää evästeitä kicks.fi-sivuilla ja muilla online-kanavilla. Seuraavaksi kerrotaan, miten KICKS käyttää evästeitä ja millaisia valintoja voit tehdä evästeisiin liittyen.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä, kirjaimista ja numeroista koostuvia tekstitiedostoja, jotka lähetetään verkkopalvelimeltamme ja tallennetaan selaimeesi tai laitteeseesi. KICKS käyttää erilaisia evästeitä:
Istuntokohtaiset evästeet ovat väliaikaisia evästeitä, jotka vanhenevat, kun suljet selaimesi tai laitteesi.
Pysyvät evästeet ovat evästeitä, jotka säilyvät tietokoneellasi, kunnes poistat ne tai ne vanhenevat.
Ensimmäisen osapuolen evästeet asettaa se verkkosivu, jossa vierailet.
Kolmannen osapuolen evästeet asettaa kolmannen osapuolen verkkosivusto. KICKS käyttää näitä ensisijaisesti analysointeja varten (esimerkiksi Google Analytics).
Vastaavat tekniikat ovat tekniikoita, jotka tallentavat tietoja selaimellasi tai laitteellasi evästeitä muistuttavalla tavalla.

Miksi KICKS käyttää evästeitä?

KICKSin käyttämät evästeet parantavat niitä palveluita, joita KICKS tarjoaa sinulle. Jotkin KICKSin palvelut tarvitsevat evästeitä toimiakseen asianmukaisesti, kun taas toiset parantavat sinulle tarjottavia palveluita. KICKS käyttää evästeitä saavuttaakseen kokonaisvaltaista analyyttista informaatiota koskien sinun käyttämiä KICKSin palveluita. KICKS käyttää evästeitä toiminnallisten asetusten, kuten kielen ja muiden tietojen tallentamiseen. KICKS käyttää myös evästeitä, joiden avulla KICKS voi kohdentaa sinulle sopivaa markkinointia.

Mahdollisuus ohjata evästeiden käyttöä

Voit muuttaa evästeiden käyttöä ja laajuutta koskevia asetuksia selaimessasi tai laitteessasi. Katso lisätietoja evästeitä koskevien asetusten muuttamisesta selaimesi tai laitteesi asetuksista. Voit esimerkiksi estää kaikki evästeet, hyväksyä ainoastaan ensimmäisen osapuolen evästeet tai poistaa evästeet, kun suljet selaimesi. Huomaathan, että jotkin KICKSin palveluista eivät välttämättä toimi, jos estät evästeiden käytön tai poistat ne.


Tietosuojaselosteen muuttaminen

KICKS pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Selosteen ehtojen muutoksista kerrotaan kicks.fi-verkkosivulla kuukausi ennen muutoksen voimaantuloa. Kullakin hetkellä voimassa olevat ehdot ovat saatavilla osoitteessa www.kicks.fi/kicks-yritysinfo/tietosuojapolitiikka


KICKSin yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää koskien KICKSin suorittamaa henkilötietojesi käsittelyä tai haluat käyttää jotain oikeuttasi liittyen KICKSin suorittamaan henkilötietojen käsittelyyn, ota yhteyttä KICKSiin alla olevien tietojen mukaisesti. Jos et enää halua vastaanottaa sähköpostia tai viestintää, voit milloin tahansa kirjautua Minun Sivuni -osioon osoitteessa kicks.fi ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen tai ottaa yhteyttä KICKS Asiakaspalveluun. Voit myös poistaa itsesi rekisteristä sillä kanavalla, jota käytät viestintään.

Osoite:

Kundservice / Asiakaspalvelu
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm, Sweden

Sähköposti: asiakaspalvelu@kicks.fi
Puhelin: 09-34 89 331
Verkkosivu: kicks.fi/asiakaspalvelu


Tietosuojaseloste päivitetty 01. lokakuuta 2020.

  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331