Jäsenehdot - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Jäsenehdot

Johdanto
KICKS Clubin jäsenenä hemmottelemme sinua monilla upeilla eduilla. KICKS Club on kanta-asiakasohjelma, jossa keräät pisteitä kaikista ostoksistasi, jotka sitten muutetaan bonusseteleiksi. Saat myös alennuksia ja muita etuja sekä yleisiä ja henkilökohtaisia tarjouksia mieltymystesi perusteella. Edut lisääntyvät ja paranevat jokaisella saavuttamallasi jäsenyystasolla. 

Nämä jäsenyysehdot koskevat sinua yksityishenkilönä ja KICKS Kosmetikkedjan AB:tä (y-tunnus 556432–9281) (”KICKS”). Rekisteröitymällä KICKS Clubin jäseneksi hyväksyt nämä jäsenehdot.

Näitä jäsenehtoja voidaan päivittää. Löydät uusimman version jäsenehdoista täältä. Mikäli jäsenehtoihimme tulee merkittäviä muutoksia, lähetämme päivitetyt ehdot rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Jos et hyväksy muutoksiamme, sinulla on aina oikeus irtisanoa jäsenyytesi KICKS Clubissa.

Jäsenyys
KICKS Club on ilmainen ja kortiton kanta-asiakasklubi, joka on käytössä kaikissa KICKSin myymälöissä ja verkkokaupassa kicks.fi. KICKS Clubin jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä saa siirtää muille. Jäsenyys myönnetään yli 16-vuotiaille yksityishenkilöille. Sinulla voi olla vain yksi (1) jäsenyys KICKS Clubissa, ja jäsenedut koskevat vain yksityisiä ostoksia.

KICKS Clubin jäseneksi voit liittyä kaikissa Suomen KICKS- myymälöissä, kicks.fi-sivustolla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystietomme löytyvät otsikolla Yhteystiedot.

Jäsenenä voit rekisteröidä ostoksesi myymälässä henkilökortilla, jäsennumerolla tai muilla KICKSille antamillasi yhteystiedoilla. Koska bonussekit ja muut henkilökohtaiset alennukset ovat ainutkertaisia ja vain sinä voit käyttää niitä, KICKS saattaa vaatia voimassa olevan henkilökortin henkilöllisyytesi todistamiseksi. Kicks.fi-sivustolla ostoksesi rekisteröidään jäsenyytesi kautta, kun olet kirjautunut sisään ostohetkellä.

Henkilötunnusta käytetään tunnistamaan sinut jäseneksi, pitämään postiosoitteesi ajan tasalla ja tarjoamaan sinulle kortittoman jäsenyyden. 

Alle 18-vuotiaille jäsenille KICKS ei lähetä postia eikä viestintää sähköpostin ja tekstiviestien kautta. Hyödyntääksesi etuja ja tarjouksia sinun on kirjauduttava Omille sivuille.

Jäsenyystasot
KICKS Clubilla on kolme jäsenyystasoa:

Member 0-999 pistettä,
Silver 1000-2999 pistettä,
Gold 3000+ pistettä.

Jäsentaso perustuu kokonaispisteisiisi viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Kun saavutat seuraavaan jäsentasoon vaadittavan pistemäärän, tasosi päivittyy. Säilytät tason seuraavat 12 kuukautta. Sen jälkeen edellisen 12 kuukauden yhteenlasketut ostokset määrittävät tason. Tason päivitykset tehdään juoksevasti vuoden aikana. Mitä enemmän pisteitä keräät vuoden aikana, sitä korkeampi jäsentasosi on ja sitä eksklusiivisempia tarjouksia saat mahdollisuuden hyödyntää. Voit lukea lisää eri jäsentasoista täältä.

Voidaksemme tarjota tämän meidän on käsiteltävä henkilötietojasi muun muassa ostohistoriasi ja asiakaskyselyihin annettujen vastausten muodossa.

Omat sivuni
Kun liityt KICKS Clubin jäseneksi, saat mahdollisuuden luoda käyttäjätilin osoitteessa kicks.fi. Omilla sivuilla voit esimerkiksi:

 • katsoa ja muuttaa henkilötietojasi
 • katsoa tilaushistoriasi
 • nähdä senhetkisen bonuksesi
 • nähdä henkilökohtaisia tarjouksia
 • valita, haluatko kieltää suoramarkkinoinnin postitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse

Voidaksesi luoda käyttäjätilin ja hyödyntää sen suomia etuja meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, kuten henkilötunnusta ja sähköpostiosoitetta.

Jäsenetusi

Bonus
Jäsenenä saat kymmenen bonuspistettä per euroa (10 bonuspistettä = 1 euro), kun teet ostoksia KICKSissä. Lahjakortit ja bonussekeillä maksetut ostot eivät kerrytä bonuspisteitä.

Bonuspisteet maksetaan sekkeinä. Bonussekit lasketaan viimeisen 24 kuukauden aikana keräämäsi pistemäärän mukaan. Kerättyäsi 1 250 pistettä lähetämme sinulle 2,5 euron bonussekin. Bonussekin voi käyttää alennuksena KICKS-myymälöissä tai kicks.fi-sivustolla. Bonussekkejä ei voi lunastaa kokonaan eikä osittain rahaksi. Jos olet käyttänyt bonussekkiä ostaessasi palautettavan tuotteen, hyvitetään lahjakortti tai kuitti. Jos olet käyttänyt bonussekkiä tuotteelle, jonka haluat vaihtaa, bonussekki koskee myös uutta tuotetta, johon vaihdat.

Voit pysyä ajan tasalla bonuspistetasosi suhteen Omilla sivuilla osoitteessa kicks.fi.

Voidaksemme tarjota sinulle ja välittää bonuksesi meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, kuten ostohistoriaasi, henkilötunnustasi, sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi.

Henkilökohtaiset tarjoukset
Haluamme sinun saavan jäsenenä tarjouksia ja alennuksia, joista uskomme sinun pitävän. Voidaksemme tarjota sinulle tällaisia ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia, meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, kuten yhteystietojasi (sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, jäsennumero), ostohistoriaasi, toimintaasi verkkosivustollamme, tai jos olet reagoinut KICKS-mainoksiin sosiaalisessa mediassa, valittuja kiinnostuksen kohteita ja suosikkibrändejä, uutiskirjeiden avaustiheyttä ja asiakaskyselyihin vastaamista. Näiden tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme parantaa KICKS Clubin jäsenenä saamiasi alennuksia ja tehdä juuri sinulle räätälöityjä tarjouksia.

Täyttääkseen tämän sitoumuksen KICKS analysoi sinusta kerättyjä tietoja, mukaan lukien jäsentasosi, ymmärtääkseen, mitkä henkilökohtaiset ja räätälöidyt edut sopivat sinulle. Henkilötietojesi avulla voimme esimerkiksi tarjota sinulle erityisen hyviä tarjouksia tuotteista, joista uskomme sinun pitävän. Koska analyysimme perustuvat jäsenten henkilötietoihin perustuviin mieltymyksiin, eri jäsenet voivat saada erilaisia tarjouksia, alennuksia ja viestejä.

Personointi kicks.fi-verkkokaupassa ja digitaalisilla kanavilla
KICKS Club -jäsenyytesi kautta teemme parhaamme tarjotaksemme sinulle henkilökohtaisen kokemuksen, kun vierailet verkkosivuillamme tai muilla digitaalisilla kanavillamme. Voidaksemme tarjota sinulle henkilökohtaisen kokemuksen käsittelemme henkilötietojasi online-tunnisteiden (esim. IP-osoite), laitetietojen ja käyttäjäkäyttäytymisen perusteella. Lisätiedot, jota KICKS voi käyttää tähän tarkoitukseen, voivat olla suosikkimerkityt tuotteet, maantieteelliset tiedot, KICKS-digitaalipalvelujen asetukset, ikä, sukupuoli, ostohistoria sekä asiakastyytyväisyys- ja markkinatutkimuksista saadut näkemykset. KICKS ottaa huomioon myös sen, mistä olet kiinnostunut KICKS-digitaalisten palveluiden klikkausten ja hakujen perusteella.

Analysoimme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin, mitä tietoa ja mitä toimintoja haluat käyttää vieraillessasi meillä. Tällä tavalla voimme personoida ja yksinkertaistaa kokemustasi ja varmistaa, että saat meiltä asiaankuuluvaa tietoa ja viestintää. Esimerkkejä personoiduista ominaisuuksista ja viestinnästä voivat olla tuotesuositukset, vinkit, inspiraatiot ja ideat sekä hakutulokset.

Käyttäjätestit ja asiakaskyselyt
Sinulla voi jäsenenä olla myös mahdollisuus osallistua käyttäjätesteihin ja asiakaskyselyihin. Käyttäjätesteihin ja asiakaskyselyihin vastaaminen on vapaaehtoista, ja niillä pyritään parantamaan KICKSiä ja KICKS Clubia. Vastaamalla kyselyihin saat mahdollisuuden vaikuttaa valikoimaamme ja mm. siihen, millaisia uutuuksia lanseeraamme. Tämän tarjoamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietoja, kuten nimi, sähköpostiosoite, klikkaushistoria, ostohistoria ja palautteesi kyselyissä (jos ne eivät ole anonyymejä).

Tilaushistoria
Helpottaaksemme sinua tallennamme tilaushistoriasi Omille sivuillesi. Tämä helpottaa ostosten seurantaa. Voidaksemme näyttää tilaushistorian Omilla sivuillasi meidän on käsiteltävä henkilökohtaisia tietoja, kuten matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, ostohistoria ja tiedot ostoksestasi. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme näyttää sinulle tilaushistoriasi ja jotta voimme välittää sen sinulle.

Tapahtumat
Se, mihin tapahtumiin sinut kutsutaan, riippuu siitä, missä asut, millaisen jäsenyystason olet saavuttanut sekä ostokäyttäytymisestäsi. Tämän tarjoamiseksi meidän on käsiteltävä henkilötietoja, kuten nimi, ikä, sukupuoli, asuinpaikka, sähköpostiosoite, klikkaushistoria ja ostohistoria sekä valitsemasi suosikkimyymälä. Tietojasi tarvitaan, jotta voimme kommunikoida kanssasi ja tarjota sinulle henkilökohtaisia kutsuja valittuihin tapahtumiin. Lue lisää henkilökohtaisista tarjouksista kohdasta Henkilökohtaiset tarjoukset.

Kauneusneuvonta ja inspiraatio
Jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada kauneusneuvoja ja inspiraatiota uutiskirjeestämme, jossa jaamme mm. vinkkejä uusimmista trendeistä, uutuuksista ja opastuksista. Voidaksemme tarjota sinulle henkilökohtaista sisältöä, meidän on käsiteltävä henkilötietoja, kuten nimi, ikä, sukupuoli, asuinpaikka, sähköpostiosoite ja ostohistoria. Lue lisää henkilökohtaisesta sisällöstä verkkosivuillamme kohdasta Personointi.

KICKS Magazine
Gold-jäsenenä saat KICKS Magazine -lehden kotiin lähetettynä. Lehti sisältää mm. trendejä, opastuksia, tuoteuutisia ja kauneusinspiraatiota. Voidaksemme tarjota tämän meidän on käsiteltävä henkilötietoja, kuten nimi, jäsentaso, ostohistoria ja postiosoite.

Viestimme
Jotta voisit hyötyä jäseneduistasi ja saada tietoa jäsenyydestäsi tai muista jännittävistä meillä tapahtuvista asioista, saat meiltä viestintää eri kanavissa, mm. sähköpostin, tekstiviestien, postin, sosiaalisen median, sovellusten tai muiden vastaavien kanavien kautta. Tätä tarkoitusta varten käsittelemme henkilötietojasi. Käsittelemämme henkilötiedot riippuvat siitä, minkä kanavan olet valinnut viestintään.

Jäsenyyden irtisanominen
Jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Voit lopettaa sen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystietomme löytyvät otsikolla Yhteystiedot. Jos lopetat jäsenyytesi tai jos KICKS irtisanoo jäsenyytesi, menetät pisteet ja ansaitsemasi bonukset sekä jäsenyyteen liittyvät edut.

KICKSillä on oikeus irtisanoa jäsenyytesi, jos esimerkiksi epäillään, että jäsenyyttäsi käytetään väärin tai laittomasti. Jos olet ollut epäaktiivinen 24 kuukauden ajan, jäsenyytesi päättyy automaattisesti. Epäaktiivisuus tarkoittaa, että et ole tehnyt mitään ostoksia tai muuta vuorovaikutusta esimerkiksi klikkaamalla sähköpostia 24 kuukauden aikana.

Vastuunrajoitus
KICKS ei ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat KICKS Club -jäsenyyteen liittyvistä teknisistä virheistä, vaurioista tai muista vastaavista virheistä. Tämä ei koske vastuuta, jota ei voida sulkea pois velvoittavan lainsäädännön perusteella.

Henkilötietojen käsittely

Näin käsittelemme henkilötietoja
Täyttääksemme näiden jäsenyysehtojen mukaiset velvoitteemme meidän on käsiteltävä henkilötietojasi. Tapa, jolla meidän tulee käsitellä henkilötietojasi, on mainittu näissä jäsenehdoissa, mutta tarkempaa tietoa on tietosuojaselosteessamme.

Tietosuojaselosteessa voit mm. lukea lisää tarkoituksiin, joihin käytämme henkilötietojasi, oikeusperustasta, johon käsittelymme perustuu, mitkä kumppanit voivat päästä käsiksi henkilötietoihisi, kuinka kauan säilytämme tietojasi sekä täydelliset tiedot oikeuksistasi.

Sinun oikeutesi
Käsittelemme henkilötietojasi vain, jos se on välttämätöntä voidaksemme täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan jäsenenä, ja meille on tärkeää, että kunnioitamme aina yksityisyyttäsi. Siksi haluamme kiinnittää huomiosi joihinkin oikeuksiisi.

 • Voit kieltää suoramarkkinoinnin milloin tahansa
 • Voit lopettaa jäsenyytesi KICKS Clubissa milloin tahansa.

Jos haluat lopettaa jäsenyytesi, poistamme jäsenyyteesi liittyvät henkilötietosi viimeistään 15 päivän kuluttua jäsenyytesi päättymisestä. Vaikka poistuisit kanta-asiakasohjelmastamme, voimme jatkaa tiettyjen sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä lain niin edellyttäessä (esim. kirjanpitolain mukaiset tapahtumatiedot) tai kun meillä on siihen pakottavia oikeudellisia syitä (esim. käsitellessämme anonyymejä tietoja liiketoiminnan kehittämistä varten).

Yhteystiedot
Asiakaspalvelun yhteystiedot KICKS Clubia koskevissa kysymyksissä.

Asiakaspalvelu
KICKS Kosmetikkedjan AB
Box 426
101 28 Stockholm
Sweden

Sähköposti: asiakaspalvelu@kicks.fi
Puhelin: 09-34 89 331

Jäsenyysehdot on päivitetty viimeksi vuonna 2021

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti