Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Dipbrow Pomade Taupe
Dipbrow Pomade Taupe
ONLY AT KICKS

Dipbrow Pomade Taupe

Anastasia

Dipbrow Pomade on vedenkestävä kulmaväri, joka sopii täydellisesti kulmien tarkkaan ja kestävään muotoiluun. Voidemainen koostumus liukuu hyvin iholla ja kiinnittyy tehokkaasti kulmakarvoihin.
27,10 €
Taupe

Tuotearvostelut

Anni | 4.09.2018
Ei ihme että on niin suosittu, tämä kyllä hoitaa hommansa. Tämä myös kestää kauan, erityisesti jos ottaa hieman väriä ja sekoittaa sen siveltimeen purkin korkissa.
Milja | 2.09.2018
Ennen tätä käytin NYXin Tame&Framea, kunnes nyt päätin panostaa ja ostin tämän. NYXin tuotteen kanssa taistelin, että sain edes joten kuten siistit kulmat. Tämän kanssa oli toisin. Sopivan sävyn löysin auttavan myyjän avustuksella ja ensikosketus pomadeen: puhdasta täydellisyyttä. Ehdottomasti kannattaa panostaa ja ostaa tämä, yllätyin tuotteen pigmenttisyydestä ja siitä kuinka vähällä määrällä tuotetta saa aikaan niin paljon niin vaivattomasti. Tästä tulee mun luottotuote.
Heidi | 30.08.2018
Paras koskaan käyttämäni kulmatuote! Pysyy hyvin ja saa tarkkaa jälkeä.

Lisätietoja

Dipbrow Pomade on vedenkestävä kulmaväri, joka sopii täydellisesti kulmien tarkkaan ja kestävään muotoiluun. Voidemainen koostumus liukuu hyvin iholla ja kiinnittyy tehokkaasti kulmakarvoihin. Tämä upea tuote kestää treenin ja uimisen, sopien myös helposti rasvoittuvalle iholle. Kuivumisen estämiseksi, sulje pakkaus kunnolla käytön jälkeen. Mikäli tuote on päässyt kuivumaan, korjaat helposti tilanteen lisäämällä tuotteeseen tippa öljyä. Dipbrow Pomade toimii myös hyvin eyelinerina.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras kulmameikki
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331