Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown

Brow Definer Medium Brown

Anastasia

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti.
27 €
Medium Brown

Tuotearvostelut

Amanda | 29.08.2017
Todella hyvä kulmatuote, jolla saa kauniin lopputuloksen. Käytän tätä Anastasian Dipbrow Pomaden kanssa, täydellinen yhdistelmä! Ainoa haittapuoli on, että "kieli" murtuu todella helposti, ja tuotetta menee hukkaan tämän takia, siksi vain neljä tähteä.
Rebecca | 9.03.2017
Nopeakäyttöinen kulmakynä, jota voi käyttää monella tavalla sen mukaan, minkä muotoiset ja tyyliset kulmakarvat halutaan. Itselläni on mustat ja tiheät kulmakarvat, mutta käytä "soft brown" -sävyä, jotta kulmat eivät korostu liikaa, ja tämä toimii täydellisesti.

Lisätietoja

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti. Koostumukseltaan pehmeä ja voidemainen tuote on helppo levittää ja tarjoaa nopeasti peittävän lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla voit pehmentää kovia ääriviivoja ja harjata kulmakarvat. Tuote on saatavana 10 eri sävyssä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331