Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown
Kampanja -20%

Brow Definer Medium Brown

Anastasia

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti.
21,60 €27 €
Medium Brown

Tuotearvostelut

Suvi | 6.03.2018
Luonnollinen väri ja helppokäyttöinen
Sanni | 4.03.2018
Helppokäyttöinen - ei tarvitse teroittaa. Sopivan pigmenttinen ja harja on plussaa. Pysyy koko päivän.
Veera | 2.03.2018
Siirryin brow wizistä tähän, sillä tällä saan luonnollisemmat kulmat ja tämä on paljon nopeampi käyttää. Huomaan että tämä kynä kestää myös kauemmin kuin brow wiz, joten siitä myös plussaa. Paras Kulmakynä ikinä!

Lisätietoja

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti. Koostumukseltaan pehmeä ja voidemainen tuote on helppo levittää ja tarjoaa nopeasti peittävän lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla voit pehmentää kovia ääriviivoja ja harjata kulmakarvat. Tuote on saatavana 10 eri sävyssä.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Neutral
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331