Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Brow Definer Medium Brown
Brow Definer Medium Brown
ONLY AT KICKS

Brow Definer Medium Brown

Anastasia

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti.
27,10 €
Medium Brown

Tuotearvostelut

Maarit | 27.10.2018
Hyvä tuote. Saa nopeasti ja helposti tehtyä kulmat. Väri kestää koko päivän kulmissa. Toinen kynä jo menossa.
K | 4.10.2018
Helppokäyttöinen. Siirryin Benefitin vastaavasta tähän kun sitä oli niin hankala saada Suomeen. Tämä ainakin riittoisampi kuin Benefitin ja muutenkin pysyy paremmin paikoillaan. Suosittelen.
Suvi | 6.03.2018
Luonnollinen väri ja helppokäyttöinen

Lisätietoja

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti. Koostumukseltaan pehmeä ja voidemainen tuote on helppo levittää ja tarjoaa nopeasti peittävän lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla voit pehmentää kovia ääriviivoja ja harjata kulmakarvat. Tuote on saatavana 10 eri sävyssä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331