Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Brow Definer Taupe
Brow Definer Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Definer Taupe

Anastasia

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti.
27,10 €
Taupe
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Definer
p88798740
v88798741
Anastasia
EUR
27.1

Tuotearvostelut

Aada | 18.08.2019
Useiden kulmakynien joukosta tämä nousee aina parhaaksi. Riittoisa, hyvät sävyt, helppo käyttää ja pysyy terävänä itsestään. Ihan huipputuote.
Emilia | 13.05.2019
Sävy taupe tarpeeksi viileä, ja kynän muoto sellainen että kulmat saa tehtyä nopeasti mutta huolitellusti.
Taru | 5.04.2019
Edelleen suosikkikulmakynäni kymmenien eri kulmatuotteiden ja brändien joukosta. Tällä saa huolitellut, mutta luonnolliset kulmat helposti.

Lisätietoja

Brow Definer on ruuvattava ja itsestään teroittuva kulmakynä kolmionmuotoisella kärjellä. Kynällä täytät sekä muotoilet kulmakarvasi helposti. Koostumukseltaan pehmeä ja voidemainen tuote on helppo levittää ja tarjoaa nopeasti peittävän lopputuloksen. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla voit pehmentää kovia ääriviivoja ja harjata kulmakarvat. Tuote on saatavana 10 eri sävyssä.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331