Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Brow Fix Brow Primer
ONLY AT KICKS

Brow Fix Brow Primer

Anastasia

Anastasian eksklusiivinen kulmavaha kätevästi kynässä. Vaha kiinnittää kulmakarvat paikoilleen pysyen paikoillaan pitkään.
26,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Fix
p744020
v36820256
Anastasia
EUR
26.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Anastasian eksklusiivinen kulmavaha kätevästi kynässä. Vaha kiinnittää kulmakarvat paikoilleen pysyen paikoillaan pitkään. Brow Fix tuotetta voi käyttää myös läpinäkyvänä huulikynänä tai primerina mikäli haluat käyttää luomiväriäsi eyelinerina.
Brow Fix tuotteella voi myös häivyttää pieniä juonteita silmäkulmissa. Tuote on kuitenkin pääsääntöisesti tarkoitettu primeriksi ennen Brow Powder Duon käyttöä. Tuote antaa hienovaraisen ja linjakkaan lopputuloksen.
Sävy:Valkoinen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331