Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä.
25 €
Taupe

Tuotearvostelut

Tiina | 30.09.2018
Viiden tähden kulmakynä. Helppo käyttää ja säädellä värin tummuutta ainakin sävyissä Medium brown ja Dark brown. Kauniit kylmät sävyt. Olen käyttänyt tätä kynää jo useita vuosia, eikä koskaan harmita ostaa uutta. Reissussa teen tällä monesti pehmeät silmänrajaukset, joten lisäpisteitä monikäyttöisyydesrä. Luottotuote, jota käyttämättä en lähde kotoa.
Johanna | 18.07.2018
Paras kulmatuote ikinä! Kulmat meikkaa vaikka tulipalokiireessä. Väriä tulee riittävästi ja kierreharja on muuten bueno. Minulla ei muuten ole koskaan mennyt kynä rikki, vaikka olen käyttänyt varmaan 4-5 kappaletta.
Nonnuh | 25.05.2018
Paras kulmakynä tähän mennessä. Mahdollistaa siistit ja hienoa jälkeä. Loppusilauksen antaa vielä samaa sarjaa oleva kulmageeli. Miinuksena on että itselläni hajosi harjapää. Ehkä olin liian kovakourainen sen suhteen, mutta ostaisin tätä tuotetta uudelleen vanhan loppuessa.

Lisätietoja

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä. Kynä on ruuvattava, joten sitä ei koskaan tarvitse teroittaa. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla pehmennät ja tasoitat väriä. Tällä kulmakynällä luot uskomattoman lopputuloksen!
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331