Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä.
25 €
Taupe

Tuotearvostelut

Miia | 11.03.2018
Paras kulmakynä jota olen käyttänyt ja ostan aina uudelleen ja uudelleen. Laaja valikoima sävyjä, hyvä pehmeä piirtojälki, tasainen koostumus. Miinusta siitä että kulmaharjaosa on useamman kerran mennyt poikki eikä sen jälkeen ole enää mitenkään korjattavissa.
Roosa-Maria | 10.03.2018
Sävy medium brown on sopivan kylmä tummalle blondille. Ainoa miinus tuotteelle tulee hinta-määrä-suhteesta: 1 kynä kestää päivittäisessä käytössä noin 1,5kk, enkä ole sitä tyyppiä, joka värittää kulmansa kuin tussilla konsanaan. Vertaista en ole silti löytänyt!
Milla | 10.03.2018
Paras kulmakarvakynä ikinä! Ei ihme että se on niin monien suosikki. Forever my favorite!

Lisätietoja

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä. Kynä on ruuvattava, joten sitä ei koskaan tarvitse teroittaa. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla pehmennät ja tasoitat väriä. Tällä kulmakynällä luot uskomattoman lopputuloksen!
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331