Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY: -15% koko ostoksestasi* kicks.fi-nettikaupassa alekoodilla: KICKS15
Muista kirjautua sisään! (*norm. hintaiset tuotteet, ei Byredo)

Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä.
25 €
Taupe

Tuotearvostelut

Nonnuh | 25.05.2018
Paras kulmakynä tähän mennessä. Mahdollistaa siistit ja hienoa jälkeä. Loppusilauksen antaa vielä samaa sarjaa oleva kulmageeli. Miinuksena on että itselläni hajosi harjapää. Ehkä olin liian kovakourainen sen suhteen, mutta ostaisin tätä tuotetta uudelleen vanhan loppuessa.
Miia | 11.03.2018
Paras kulmakynä jota olen käyttänyt ja ostan aina uudelleen ja uudelleen. Laaja valikoima sävyjä, hyvä pehmeä piirtojälki, tasainen koostumus. Miinusta siitä että kulmaharjaosa on useamman kerran mennyt poikki eikä sen jälkeen ole enää mitenkään korjattavissa.
Roosa-Maria | 10.03.2018
Sävy medium brown on sopivan kylmä tummalle blondille. Ainoa miinus tuotteelle tulee hinta-määrä-suhteesta: 1 kynä kestää päivittäisessä käytössä noin 1,5kk, enkä ole sitä tyyppiä, joka värittää kulmansa kuin tussilla konsanaan. Vertaista en ole silti löytänyt!

Lisätietoja

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä. Kynä on ruuvattava, joten sitä ei koskaan tarvitse teroittaa. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla pehmennät ja tasoitat väriä. Tällä kulmakynällä luot uskomattoman lopputuloksen!
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331