Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

-25% Lancôme-kasvojenhoitotuotteista. Voimassa 26.3 asti.

Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä.
25 €
Taupe
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Mira | 27.02.2019
Paras kulmakynä. Tällä saa tehtyä tarvitsemaani tarkkaa jälkeä ja lopputulos on luonnollinen. Itsellä käytössä sävy taupe.
Meri | 28.12.2018
Sävy: Taupe. Paras kulmakynä, mitä olen kokeillut. Tarpeeksi ohut terä, jolla saa hyvin tarkat kulmat.
Tiina | 30.09.2018
Viiden tähden kulmakynä. Helppo käyttää ja säädellä värin tummuutta ainakin sävyissä Medium brown ja Dark brown. Kauniit kylmät sävyt. Olen käyttänyt tätä kynää jo useita vuosia, eikä koskaan harmita ostaa uutta. Reissussa teen tällä monesti pehmeät silmänrajaukset, joten lisäpisteitä monikäyttöisyydesrä. Luottotuote, jota käyttämättä en lähde kotoa.

Lisätietoja

Anastasian Brow Wiz täyttää täydellisesti harvatkin kulmakarvat! Kynän pienellä ja tarkalla kärjellä saat yksittäisiäkin karvoja piirrettyä. Kynä on ruuvattava, joten sitä ei koskaan tarvitse teroittaa. Kynän toisessa päässä on myös harja, jonka avulla pehmennät ja tasoitat väriä. Tällä kulmakynällä luot uskomattoman lopputuloksen!
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331