Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Brow Powder Duo Taupe
Brow Powder Duo Taupe
Brow Powder Duo Taupe
ONLY AT KICKS

Brow Powder Duo Taupe

Anastasia

Brow Powder Duo – Anastasian myydyimmällä kulmakarvapuuterilla saat kauniit ja luonnolliset kulmakarvat. Tällä keskipeittävällä tuotteella luot itsellesi luonnolliset kulmakarvat.
27,10 €
Taupe
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Brow Powder Duo
p683409
v33926791
Anastasia
EUR
27.1

Tuotearvostelut

Anniina | 3.06.2019
Maailman paras kulmapuuteri! Pigmenttinen, loistava pysyvyys, riittoisa, eikä rapise pitkin poskia ikävästi. Tämä sopii kaikille, oli sitten tuuheat kulmat ja tarvitsee vaan vähän täyttöä, mutta myös niille, joilla on vähän kulmakarvoja ja työstöä tarvitsee enemmän. Itse käytän tämän kanssa ABH:n #15 sivellintä, joilla saan luotua surkeista kulmistani luonnollisen paksut piirtämällä karvoja. Aidomman näköinen lopputulos kuin pomadella, olen siirtynyt niistä täysin tähän. Plussaa myöskin kompaktista pakkauksesta, missä ei ole mitään turhaa mukana. Myös peili löytyy!
Iina | 17.04.2019
Kylmät ja pigmenttiset sävyt kulmien tekoon. Värit ovat sopivan tummuisia täydelliseen ombre-efektiin.
Vilma | 10.03.2018
Hyvä ja helppo käyttöinen kulmaväri jossa on hyvin pigmenttiä!

Lisätietoja

Brow Powder Duo – Anastasian myydyimmällä kulmakarvapuuterilla saat kauniit ja luonnolliset kulmakarvat. Tällä keskipeittävällä tuotteella luot itsellesi luonnolliset kulmakarvat. Puuteri asettuu täydellisesti karvoihin, eikä jätä sotkuista lopputulosta. Tuote koostuu kahdesta eri sävystä, helpottaen täydellisen sävyn luomista. Aloita ensiksi vaalealla sävyllä täyttäen kulman loppuosaa tummemmalla sävyllä. Levitä tuotetta Anastasia Brush # 15 tai Anastasia Brush # 7 ja mikäli haluat vielä kestävämmän lopputuloksen, levitä ensin Brow Fix Primer tuotetta kulmiisi. Brow Powder Duo tuote on saatavilla monessa eri sävyssä, jotta sinullekin löytyisi täydellinen vaihtoehto. Tuotetta voi myös käyttää luomivärinä.
Sävy:Ruskea
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331