Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilapäinen tauko! Beauty Service meikki- ja ihonhoitopalvelut keskeytetään väliaikaisesti tämänhetkisen tilanteen takia. Toivomme, että voimme jatkaa palveluja pian.

Beauty Services

Kaikissa KICKS-myymälöissä tarjoamme meikkaus- ja ihonhoitopalvelua, jonka kautta saat henkilökohtaisen räätälöidyn kauneuselämyksen ammattitaitoisten meikkitaiteilijoiden ja kosmetologien avulla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä lähimpään myymälään varausta varten.

MAKEUP SERVICES

Perfect Base 19,90 €
Teemme täydellisen meikkipohjan ihosi tarpeiden mukaan. Yksinkertaiset vaiheet ja niksit toimivat myös kotona, jolloin saat joka päivä upean lopputuloksen. 20 min

Gorgeous Makeup 45 €
Teemme ylellisen juhlameikin toiveidesi mukaan.Samalla opetamme sinulle täydellisen meikin eri vaiheet. 50 min.

Everyday Makeup 25 €
Teemme sinulle kauniin arkimeikin, joka tuo esiin luonnolliset piirteesi. Siistit kulmakarvat ja täydellinen meikkipohja ovat hyvän lopputuloksen perusedellytykset! 30 min.

What's Trending 19,90 €
Esittelemme meikkimaailman viimeisimpiä trendejä ja keskitymme tekniikkaan, jonka avulla onnistut myös itse. Ota yhteyttä KICKS-myyjään, niin kerromme lisää juuri tällä hetkellä ajankohtaisista ilmiöistä! 20 min.

Special Occasion 99,50 €
Häämeikki, juhlameikki tai meikki tilaisuuden mukaan. Varauksen yhteydessä käymme läpi toivomuksesi ja teemme meikin toiveidesi mukaan. 90 min.

SKINCARE SERVICES

Perfect Skin 19,90 €
Ihoanalyysin jälkeen annamme vinkkejä sinulle sopivasta ihonhoitorutiinista. Suosittelemme myös ihollesi sopivia ihonhoitotuotteita ja levitämme niitä kasvoillesi.20 min.

Saat 20%:n alennuksen palvelun yhteydessä tehdystä ostoksestasi myymälässä*

* Koskee normaalihintaisia tuotteita, max 5 tuotetta. Ei koske BYREDO-brändiä tai Beauty Services palveluja.

Palveluiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, ota yhteyttä kauneusekspertteihimme tarkistaaksesi mitä palveluja on saatavilla sinun myymälässäsi. 
Löydä myymäläsi 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331