Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of SALE: Kauneussuosikkeja 30-50%:n alennuksella!

Beauty Services

Kaikissa KICKS-myymälöissä tarjoamme meikkaus- ja ihonhoitopalvelua, jonka kautta saat henkilökohtaisen räätälöidyn kauneuselämyksen ammattitaitoisten meikkitaiteilijoiden ja kosmetologien avulla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä lähimpään myymälään varausta varten.

MAKEUP SERVICES

Perfect Base 19,90 €
Teemme täydellisen meikkipohjan ihosi tarpeiden mukaan. Yksinkertaiset vaiheet ja niksit toimivat myös kotona, jolloin saat joka päivä upean lopputuloksen. 20 min

Gorgeous Makeup 45 €
Teemme ylellisen juhlameikin toiveidesi mukaan.Samalla opetamme sinulle täydellisen meikin eri vaiheet. 50 min.

Everyday Makeup 25 €
Teemme sinulle kauniin arkimeikin, joka tuo esiin luonnolliset piirteesi. Siistit kulmakarvat ja täydellinen meikkipohja ovat hyvän lopputuloksen perusedellytykset! 30 min.

What's Trending 19,90 €
Esittelemme meikkimaailman viimeisimpiä trendejä ja keskitymme tekniikkaan, jonka avulla onnistut myös itse. Ota yhteyttä KICKS-myyjään, niin kerromme lisää juuri tällä hetkellä ajankohtaisista ilmiöistä! 20 min.

Special Occasion 99,50 €
Häämeikki, juhlameikki tai meikki tilaisuuden mukaan. Varauksen yhteydessä käymme läpi toivomuksesi ja teemme meikin toiveidesi mukaan. 90 min.

SKINCARE SERVICES

Perfect Skin 19,90 €
Ihoanalyysin jälkeen annamme vinkkejä sinulle sopivasta ihonhoitorutiinista. Suosittelemme myös ihollesi sopivia ihonhoitotuotteita ja levitämme niitä kasvoillesi.20 min.

Saat 20%:n alennuksen palvelun yhteydessä tehdystä ostoksestasi*

* Koskee normaalihintaisia tuotteita, ei BYREDO, ostaessasi palvelun KICKS-myymälässä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331