Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Aqua Super Pure 50 ml
Kampanja -20%

Aqua Super Pure 50 ml

Biotherm

All-in-one-ratkaisu on samalla seerumi, kosteuttava tuote ja pohjustusvoide. Se tekee ihosta kirkkaamman ja jättää sen raikkaaksi. Tuote hillitsee kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia.
23,12 €
28,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Aqua Super Pure
p90585951
v90585952
Biotherm
EUR
23.12

Lisätietoja

All-in-one-ratkaisu on samalla seerumi, kosteuttava tuote ja pohjustusvoide. Se tekee ihosta kirkkaamman ja jättää sen raikkaaksi. Tuote hillitsee kiiltoa ja häivyttää ihohuokosia. Koostumus perustuu Airlicium-teknologiaan, joka vähentää epäpuhtauksia ja tekee ihosta mattapintaisen salisyylihapon ja Life Plankton -ainesosan avulla. Salisyylihappo kuorii ihoa ja irrottaa epäpuhtauksia ja talia. Life Plankton vahvistaa ihoa kosteuttavaa verkkoa ja aktivoi sen kykyä säilyttää kosteus. Iho tuntuu kirkkaammalta, raikkaammalta ja puhtaammalta. Ei sisällä väriaineita tai parabeenejä.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331