Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

BJÖRK & BERRIES

BJÖRK & BERRIES on ylellinen luonnonkosmetiikkamerkki, joka perustuu ruotsalaiseen luontoon ja perinteisiin. BJÖRK & BERRIES -tuotteet ovat täynnä metsän mystiikkaa ja kaikkia sen hyvää tekeviä ominaisuuksia. Asiantuntijat ovat jalostaneet vanhat ruotsalaiset kauneudenhoitometodit vartalon ja kodin tuotteiksi. Björk & Berries pyrkii edistämään kestävää kehitystä ja korkeaa laatua käsin poimittujen, luonnollisten ja luomulaatuisten sekä toimiviksi todistettujen ainesosien avulla. Björk & Berries on ottanut parhaat metsän antimet ja kehittänyt tehokkaita tuotteita, jotka on kaikki valmistettu Ruotsissa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331