Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Dry Shampoo Styling Powder 200 ml

Dry Shampoo Styling Powder 200 ml

Björn Axén

Styling Powder on kuivashampoo, joka antaa hiuksille kestävää tukea ja runsautta sekä tekee rasvaisesta hiuspohjasta mattapintaisen. Täydellinen hiusten raikastamiseen pesujen välillä.
15,99 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Shampoo Styling Powder
p665252
v38819090
Björn Axén
EUR
15.99

Lisätietoja

Styling Powder on kuivashampoo, joka antaa hiuksille kestävää tukea ja runsautta sekä tekee rasvaisesta hiuspohjasta mattapintaisen. Täydellinen hiusten raikastamiseen pesujen välillä.Koska Styling Powder onpakattu suihkeen muotoon, sitä on helppo suihkauttaa juuri niihin hiustenosiin, joita haluat työstää. Lisäksi se on koostumukseltaan hyvin kuiva, jotense vaikuttaa nopeasti muuttumatta tahmeaksi. Voit luoda sillä todellamattapintaisen lookin sekä lyhyisiin että pitkiin hiuksiin. Styling Powder onsaatavana 200 ml:n pullossa ja täydellisesti käsilaukkuun sopivassa 80 ml:nmatkakoossa!
Ravista pulloa ennen käyttöä. Suihkuta kuivien hiusten hiuspohjaan n. 10 cm:n etäisyydeltä ja anna kuivua. Ravista mahdollinen ylimääräinen puuteri pois ja muotoile kampaus sormin. Suojaa vaatteet varisevan puuterin varalta.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331